Broeder Dieleman + Vanderbuyst + DJ Cairo Liberation Front

In december 2012 bracht broeder Dieleman zijn album “Alles is ijdelheid” en presenteerde het op Le Guess Who festival in Utrecht. Nu is het tijd geworden een jaar van touren in stijl af te sluiten en te vieren met een mooie avond vol muzikale vreugde en zo wat licht te brengen in de donkere dagen voor kerst. Dat doet hij 21 december in ‘t Beest in Goes en 22 december in Ekko te Utrecht. 

Naast een eigen show vol verassingen en gastoptredens neemt broeder Dieleman ook elke avond een bevriende act mee.  In ’t Beest zullen de Zeeuws Vlamingen van Vanderbuyst het voorprogramma verzorgen. In Ekko zal de Friese held en popster Meindert Talma kerstgetint de avond inluiden. Op beide avonden zal er ook een heuse afterparty zijn. Het Cairo Liberation Front timmeren met hun Egyptische electro Chaabi hard aan de weg en zullen deze avond als de 3 wijzen uit het Midden Oosten met vuurwerk afsluiten.

Een avond vol gemeenschapszin, liefde voor muziek en licht in de donkere dagen van december.

Op 16 september brengt Snowstar records het debuut album van broeder Dieleman “Alles is ijdelheid” opnieuw uit, met twee toegiften. Vervolgens komt er op 12 oktober een ep uit met 4 nummers, waaronder 2 Zeeuwse traditionals.

Kaarten kosten in de voorverkoop €10 en op de avond zelf kost een kaart €12

 

 


Aanvang : 20:30
Prijs : vvk €10 / deur €12

Tickets >

Tonnie9-copy1w