Slim Cessna’s Auto Club + Ora et Labora

Deur open 20:00!

De deur van ‘t Beest gaat vanavond om 20:00 open, Ora Et Labora start om 20:30!

„This is the Band that plays the bar at the end of the world“ (Jello Biafra/Dead Kennedys)

De Amerikaanse band Slim Cessna’s Auto Club staat al meer dan 20 jaar garant voor een mix van country, folk en bluegrass, gespeeld met een punkattitude. Slim Cessna heeft zijn wortels diep in de donkere aarde van de Americana, folk noir en onheilspellende ‘Southern Gothic’. ”

Nadat de band een achttal albums uitbracht en samenspeelde met o.a. Johnny Cash, 16 Horsepower, Throwing Muses, Violent Femmes and Joe Diffie, verschijnt er binnenkort een best of album: “SCAC 102: An Introduction for Young and Old Europe”. De oude nummers zijn geremasterd en er zijn vijf spiksplinternieuwe tracks op te horen. Een live DVD, met footage van een memorabel optreden @ Lion’s Liar, maakt het pakket compleet.

Een wereldband om de Koninginnenacht mee in te luiden!

De grondleggers van de Reformatorische ambient en noise hebben een schat aan ervaring in diverse bevindelijke kerkgemeenschappen. Komen nu samen onder de paraplu “Ora et Labora“. Louter gebruik makend van geluiden die in overeenstemming zijn met de Heilige Schrift en de drie formulieren van Enigheid.   “Calvijn meets Merzbow”

Beestpaskorting  €2,50

Jongerenkorting €3


Aanvang : 20:30
Prijs : € 10Reserveren

*

*

*

*

*
Reserveren is mogelijk tot 16.00 uur op de bewuste speel/vertoningsdatum.