...

GEBOUW EN VERHUUR

Podium ‘t Beest is dé plek voor (podium)kunsten voor Goes en omstreken. Deze ontmoetingsplek staat van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond ter beschikking voor zowel professionals als amateurs. Het gebouw en haar bewoners staan garant voor een nieuwe manier van kunst en cultuur beleven, maken en leren. In 2017 is het podium geheel vernieuwd met o.a. nieuwe techniek, een balkon in de grote zaal en een vernieuwde filmzaal.

De grote zaal, filmzaal, het voorcafé en de bar in de zaal zijn afzonderlijk of in combinatie te huren*.

Capaciteit:
Filmzaal, stoelen: 79 (met covid-maatregel: max. 26)
Concertzaal, staand: 450 (met covid-maatregel: niet mogelijk)
Concertzaal, zittend: 100 (met covid-maatregel: max. 66)

Voor informatie over verhuur van de locatie:
Hannah van den Boomgaard
0113 228142 | hannah@tbeest.nl

* mits in overeenstemming met doelstellingen van Stichting ’t Beest. Helaas is particuliere verhuur voor feesten en partijen niet mogelijk. 

Een Corona-proof vergadering of personeelsbijeenkomst in ’t Beest!

Door de Corona-maatregelen is de capaciteit van de ruimtes van Podium ’t Beest tijdelijk anders dan anders. Waar er op dit moment geen drukbezochte concerten en uitverkochte films kunnen plaatsvinden is de (film)zaal van ’t Beest wel de uitgelezen plek om met een team collega’s op afstand een vergadering te plannen!

Zie hieronder de foto’s van een vergadersetting met 1,5 meter afstand in de concertzaal van ’t Beest. Ook de filmzaal is een goede ruimte voor een bedrijfspresentatie of personeelsbijeenkomst.

Elke bijeenkomst kan uitgebreid worden met een pakket voor koffie/thee, andere dranken, lunch en hapjes. Mail naar hannah@tbeest.nl voor een offerte op maat!