...
zondag 08 oktober

Shawn James & The Shapeshifters

+ Jordan Matthew Young


Deur open 15:30
Aanvang 16:00
Voorverkoop € 9,00
Deur € 10,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

In februari was Shawn James al te zien in Goes tijdens zijn solo-tour door Europa. 't Beest plaatste Shawn in Eric's Bar La Strada en hij maakte er daar een gedenkwaardige avond van. Nu komt hij terug met The Shapeshifters, de band die we alweer een paar jaar moesten missen.

Een band met baarden en een banjo krijgt al snel het etiket hipster opgeplakt, meestal door andere hipsters. Die vlieger gaat bij Shawn James & The Shapeshifters niet opt. De muzikanten komen ook daadwerkelijk uit Arkansas, verweven invloeden uit de omgeving in hun muziek en zijn ook echt boerenkinkels die rauwe muziek maken. En als je uit het zuiden van de Verenigde Staten komt dan horen banjos en violen er nu eenmaal bij. Evenals swamprock, gospel, metal, bluegrass, blues, southern en sludge. Shawn James zelf maakt het geheel af met zijn enorm soulvolle stem en het resultaat is meeslepende en ronduit fascinerende Heavy Americana.

Jordan Matthew Young (voorheen Candy's River House) is een rasechte southern blues artiest die het voor elkaar krijgt om jaarlijks 200+ shows neer te zetten. Hij trekt met zijn band door de hele USA en sinds 2017 ook door heel Europa. In 2016 uitgeroepen tot beste bluesrock band van Utah door de Best of Utah Music Awards. De band is strak, heeft een bluezy ritmesectie met Jordan op gitaar met vette bluesriffs en een heerlijke sound. Dit in combinatie met zijn gouden strot maakt Jordan Matthew Young een juweeltje die niet tussen de grote namen zal misstaan. De band is bezig met een goede reputatie op te bouwen in Europa. Overal waar ze komen zijn de concerten goed ontvangen en zijn de bezoekers in een blues shock achter gelaten...... Niet te missen dus, Jordan Matthew Young en zn band.

Ouderwets gezellige Beest-matinees, we just love 'em!