...
zaterdag 13 mei

Steak Number Eight

+ The Fifth Alliance


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 10,00
Deur € 12,00

Stel je een punt voor waar Mastodon, Tool, Deftones en Pink Floyd samenkomen. Precies daar vind je één van Belgiës heetste en meest intense bands, Steak Number Eight. De band bracht vorig jaar het meesterwerk Kosmokoma uit, en verpletterde daarmee alle toch al zo hoge verwachtingen. De plaat werd gemixt door David Bottril, de producer achter klassiekers als Lateralus van Tool, Origin of Symmetry van Muse en Thrak van King Crimson. Het resultaat is er naar: apocalyptische, zinderende en doordachte post-metal; altijd catchy, reteheavy waar het nodig is, bij vlagen bloedstollend mooi en licht psychedelisch gekruid.

Live staat de band bekend om hun super-intense shows, dus als je van ook maar één van de hierboven gedropte namen houdt doe jezelf dan een plezier en kom vooral kijken en luisteren in het nieuwe Beest!

Het Brabantse The Fifth Alliance wordt wel vergeleken met bands als Amenra en Oathbreaker. Bezwerende en begeesterde Sludge/Doom, overweldigend en meeslepend. We konden ons eigenlijk geen betere support voor Steak Number Eight voorstellen, en gelukkig waren ze beschikbaar om samen met hen Goes vanavond even tussen haar Vesten te laten sidderen, om niet te zeggen naar een andere dimensie te tillen!

De prijs voor al dit moois? 10 euro inclusief €1 servicekosten in de VVK, 12 euro aan de deur. Inloop vanaf 20:00, The Fifth Alliance starten om 20:30.

Let op: deze show is verplaatst van 31 maart naar 13 mei! Inmiddels gekochte kaarten blijven geldig.