...
zaterdag 27 mei

ZLHC: No Turning Back + For I Am King

+ supports


Deur open 19:30
Aanvang 20:00
Voorverkoop € 12,00
Deur € 13,00

LOUD & RISING: 20th Anniversary of No Turning Back!

Eindelijk weer een ZLHC party in t Beest! No Turning Back vieren hun 20-jarig bestaan in 2017 met een nieuw album en een release-tour door Nederland met hun vrienden van For I Am King, en doen daarbij uiteraard hardcore-hotspot Goes aan!

Al 20 jaar zorgen No Turning Back wereldwijd voor kolkende moshpits en massale stagedives die niet zouden misstaan in een Olympisch zwembad. De mix van old school NYHC groove, snelle breaks en catchy sing-a-longs is ontzettend aanstekelijk, en heeft No Turning Back over heel de wereld een unieke reputatie bezorgd. No Turning Back is niet meer weg te denken uit de wereldwijde hardcore scene en komt op haar 20e verjaardag met het nieuwe album No Time To Waste.

De vier heren en frontvrouw Alma Alizadeh in For I Am King vullen hun brute metalcore met furieuze metal riffs, pakkende melodieën, werkelijk ziedende vocalen en groovende drums. In 2016 bracht de band hun debuutalbum Daemons uit, waarop ze invloeden van oa Darkest Hour, Arch Enemy en Killswitch Engage samen weten te smelten tot een heel eigentijds geheel: heavy en modern maar tegelijk ook melodieus en catchy.

Deathtrap uit Rotterdam en Probation uit Venlo zijn gekozen als vaste supports op deze tour, en uit eigen provincie voegen we Rites nog toe aan de bill. Drie bands die er samen met No Turning Back en For I Am King een superdiverse avond van maken!

Snelle beslissers halen hun voordeel uit de early bird tickets die tot 1 april verkrijgbaar zijn voor €10 (geen extra kosten!). Daarna zijn tickets in de voorverkoop €12, en aan de zaal op de avond zelf €13.