...

E-tickets en reserveren

E-tickets kopen via Stager:

Kies de voorstelling waarvoor u kaartjes wilt kopen. Via de daar te vinden link TICKETS komt u in Stager. Heeft u al eerder tickets online gekocht, dan kunt u hier inloggen en uw tickets aanschaffen. Heeft u n nog geen profiel aangemaakt, dan zal u dit hier worden gevraagd. Een profiel is nodig om uw tickets aan te kunnen schaffen. Daarnaast is het profiel handig als u vaker tickets koopt via de website van ‘t Beest. Met een profiel worden uw gegevens onthouden en hoeft u deze niet bij elke bestelling opnieuw in te vullen.

Als de betaling gelukt is ontvangt u de kaartjes binnen 15 minuten automatisch in uw mailbox in de vorm van e-tickets. De e-tickets zijn als bijlage in PDF-formaat opgenomen. Heeft u meerdere kaartjes gekocht, dan bestaat de bijlage uit meerdere pagina’s.

Om papier te besparen kunt u natuurlijk ook de tickets downloaden op uw smartphone. De tickets kunnen vanaf uw telefoon bij de kassa gescand worden. Vergeet bij meerdere tickets niet alle tickets te laten scannen.

Voor het bekijken en printen van de e-tickets heeft u een programma voor het bekijken van PDF-documenten nodig. Gebruik bijvoorbeeld Adobe Reader of Foxit Reader. Print de e-tickets in kleur of zwart/wit op het originele formaat. Controleer of de tickets in goede kwaliteit zijn afgedrukt.

LET OP:

Tickets kunnen niet worden geretourneerd. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. 

Alleen bij volledig afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten incl. de servicekosten van je ticket retour. In alle andere gevallen willen we je graag wijzen op Ticketswap, de beste wijze om je tickets op legale wijze door te verkopen zonder het risico dat de tickets worden geblokkeerd.

Tickets zijn gebonden aan de op het ticket vermeldde datum.

U kunt niet telefonisch reserveren bij 't Beest.

E-tickets kwijt, of niet ontvangen?

Uw e-tickets ontvangt u automatisch in uw mailbox nadat de betaling is verwerkt. Soms duurt het verwerken van de betaling wat langer. Heeft u na een dag nog geen e-tickets ontvangen, controleer dan of de mail misschien in de spamfolder terecht is gekomen.

Als u tickets bent kwijtgeraakt of de email is in de Spam of Trash folder beland, kunt u contact opnemen met ‘t Beest via 0113-228142, of info@tbeest.nl. Wij sturen u dan de link waar u de tickets kunt downloaden opnieuw toe.