...

INFO

Welkom bij Podium 't Beest in Goes. Op deze site kun je zien welke concerten en films er in 't Beest zijn geboekt. Op de detailpagina van de betreffende activiteit vind je meer links en informatie, ook heb je de mogelijkheid kaarten te bestellen. Blijf op de hoogte van ons programma door je op te geven voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en Instagram. Tot ziens in 't Beest!

CINEVILLE
Vanaf 23 maart 2023 kun je met je Cineville-pas terecht bij de meeste filmvoorstellingen in 't Beest. In onze online ticketshop zie je nu de mogelijkheid Cineville-tickets te kopen. Cineville-tickets worden uitsluitend geaccepteerd in combinatie met de Cineville-pas. Heb je een Cineville-ticket, maar ben je je pas vergeten, dan moet je alsnog een regulier ticket kopen. Hou dus zowel je filmticket als je (tijdelijke) Cineville-pas gereed om te laten scannen.
Meer info over Cineville in 't Beest vind je hier: https://tbeest.nl/cineville-2
 
Ticketverkoop aan de kassa / filmstrippenkaarten
De filmstrippenkaarten die in roulatie waren zijn weer geactiveerd. Nieuwe strippenkaarten zijn momenteel niet verkrijgbaar. We hopen over een tijdje een nieuwe pas te kunnen aanbieden, tot die tijd vragen we dat je weer even reguliere tickets koopt.  
 
  • Tickets zijn verkrijgbaar zowel online als aan de middag- of avondkassa. Betaling uitsluitend via PIN/contactloos.
  • Tickets voor concerten èn films zijn ook verkrijgbaar op ons voorverkoopadres Paard van Troje aan de Lange Vorststraat in Goes. (Let op: Paard van Troje is uitsluitend uitgifte- en betaalpunt. Alle vragen over tickets dienen gericht te worden aan 't Beest via info@tbeest.nl).
  • De Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo-kaarten zijn niet in te zetten in 't Beest. Ook de  MaDiWoDo-kaarten die via de Vriendenloterij worden verstrekt zijn niet te gebruiken in 't Beest.
  • Na de starttijd van de film worden er geen tickets meer voor de desbetreffende film verkocht en vervalt het recht op toegang tot de filmzaal.
  • Bij filmvoorstellingen wordt de voordeur na aanvang van de hoofdfilm gesloten en kun je niet meer naar binnen. Let dus op dat je op tijd bent.

Cashless betalen:

  • Per 1 september 2022 is ’t Beest overgestapt op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. Daardoor kunnen bezoekers voortaan aan de kassa en de barren enkel via pin betalen.
  • Na vele podia in Nederland is ’t Beest een van de laatsten die nu ook overstapt op het cashless betalen. Reden hiervoor is de veiligheid voor vrijwilligers én als bezoeker ben je sneller door de rij heen.
  • Vanaf 1 september is er geen wisselgeld meer aanwezig in ’t Beest gaat, dus vergeet je pinpas of smartphone niet mee te nemen.
  • Eventuele merch-verkoop van artiesten gaat rechtstreeks via de artiest en daarbij kan de situatie verschillen.
De rolstoelplekken in onze zaal zijn beperkt. Wilt u een rolstoelplek reserveren? Neem dan contact op via info@tbeest.nl.
 
Tijdens je bezoek
We vragen aan iedereen rekening met elkaar te houden en de huisregels te respecteren.
 
Tickets retourneren
Eenmaal gekochte tickets worden niet terug ingenomen. Tickets worden alleen terugbetaald wanneer de filmvoorstelling of het concert in zijn volledigheid is afgelast. Alle regels hiervoor vind je op https://tbeest.nl/e-tickets
 
Voor concerttickets die eerder waren gekocht maar in verband met de vele verplaatsingen nog niet gebruikt konden worden, geldt de reactiedatum in de servicemails die je hebt gehad aangaande deze verplaatste concerten. Refundverzoeken die binnenkomen na de genoemde einddatum in de betreffende servicemail, worden niet meer toegewezen. Deze tickets kunnen wel aangeboden worden via Ticketswap.
 
Vragen
Heb je vragen over je bezoek aan Podium ’t Beest? Stuur dan een mailtje naar info@tbeest.nl.

 

CONTACT + ORGANISATIE

Podium 't Beest
Beestenmarkt 3
4461 CS Goes

Telefoon: +31 113 228 142
E-mail: info@tbeest.nl

Bank: NL56 RABO 0132 9563 65
K.v.K. nr.: 52914658

Verslaglegging:

> Jaarrekening 2022 - Podium 't Beest
> Jaarverslag 2021 - Podium 't Beest
> Jaarrekening 2021 - Podium 't Beest
> Jaarverslag 2020 - Podium 't Beest
> Jaarrekening 2020 - Podium 't Beest
> Jaarverslag 2019 - Podium 't Beest
> Jaarrekening 2019 - Podium 't Beest
> Jaarrekening 2018 - Podium 't Beest
> Jaarrekening 2017 - Podium 't Beest
> Standaardformulier publicatieplicht ANBI

MEDEWERKERS

Directeur + verhuur
Simone Kort
simone.kort@tbeest.nl

Muziek- en filmprogrammering
Frank Harthoorn
frank@tbeest.nl

Muziekprogrammering
Marianne Verburg
marianne@tbeest.nl

Beheer + horeca
Hannah van den Boomgaard
hannah@tbeest.nl

Administratie + facturen
administratie@tbeest.nl

LOCATIE

Podium ’t Beest
Beestenmarkt 3
4461 CS Goes

Productie
Myrthe Blomaard
myrthe@tbeest.nl

Techniek
Iljan Mol
iljan@tbeest.nl

Marketing + communicatie
Simone Rentmeester
simone@tbeest.nl

Jeugdtheaterschool Zeeland
Josien de Graaf
josien@tbeest.nl

Schoonmaak
Ineke Knijff