...
zaterdag 29 januari

80s/90s In The Mix met Ben Liebrand

+ DJ Sandstorm


Deur open 20:30
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

**Met de bekendmakingen tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag is gebleken dat de datum van 10 september nog niet voldoende mogelijkheden gaat geven om er op die avond een geslaagd dansfeest van te maken. Dat is natuurlijk heel jammer, maar we hadden gelukkig al een nieuwe datum klaarstaan. Zaterdag 29 januari 2022 hopen we jullie alsnog een geweldige 80s/90s-avond te kunnen bezorgen met Ben en DJ Sandstorm!


Tickethouders hebben op 16 augustus een mail met alle details over hun tickets gehad. Mocht je niets hebben zien langs komen, kun je dan de spambox checken van het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt?**


The Return of the Grandmaster Of The Mix mr Ben Liebrand, voorafgegaan door The Grandmaster's Apprentice DJ Sandstorm - veel meer uitleg is er dan niet meer nodig :) Een gezellige en betaalbare avond heerlijk dansen voor iedereen die van 80's en 90's muziek houdt, het kan in 't Beest!


En voor degenen die er de vorige keer bij waren - de luchtafzuiging in de zaal van 't Beest is inmiddels gerepareerd, en er is een fikse airco aan toegevoegd ;)