...
zaterdag 18 juni

80s/90s In The Mix met Ben Liebrand

+ DJ Sandstorm


Deur open 20:30
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

We hadden zo gehoopt dat we 29 januari dan toch eindelijk Ben Liebrand en DJ Sandstorm zouden kunnen verwelkomen in 't Beest. Helaas zijn de vooruitzichten nog erg onzeker, en het is momenteel nog zeer de vraag of we rond die tijd alweer met z'n allen kunnen dansen in de zaal van 't Beest. Omdat we tijdig een beslissing moesten nemen in verband met de uiterste omboekingsdatum van Ben's vliegtickets, hebben we ervoor gekozen de avond toch weer te verzetten. De nieuwe datum is zaterdag 18 juni geworden. We hebben ook nu weer een ruime aanloop genomen, in de goede hoop dat we een knallende zomer tegemoet gaan!

Alle tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuwe datum, en van alle details omtrent hun tickets. Deze mail is op 11 januari naar het mailadres gestuurd waarmee je je tickets kocht. Mocht je geen mail langs hebben zien komen, check dan ook het spamfilter van het mailadres waarmee je je tickets kocht??


The Return of the Grandmaster Of The Mix mr Ben Liebrand, voorafgegaan door The Grandmaster's Apprentice DJ Sandstorm - veel meer uitleg is er dan niet meer nodig :) Een gezellige èn betaalbare avond heerlijk dansen voor iedereen die van 80's en 90's muziek houdt, het kan in 't Beest!


En voor degenen die er de vorige keer bij waren - de luchtafzuiging in de zaal van 't Beest is inmiddels gerepareerd, en er is een fikse airco aan toegevoegd ;)