...
zaterdag 18 maart

ABBA Rocks!


Deur open 20:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA.

Lead vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie ‘Elvis – The Wonder of You’) delen het podium met een speciaal samengestelde band van het hoogste niveau in de Nederlandse rock en pop (de bezetting wordt later bekendgemaakt).

ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Dit is een 'sta'-concert, maar er is een flink aantal krukken beschikbaar om te gebruiken.

Dit betreft het van 03 mei 2022 verplaatste concert van ABBA Rocks. Alle gekochte tickets zijn uiteraard geldig gebleven. Alle tickethouders zijn destijds op de hoogte gesteld van de nieuwe datum, en van alle details omtrent hun tickets. Deze mail is op 24 februari 2022 naar het mailadres gestuurd waarmee je je tickets kocht. Mocht je geen mail langs hebben zien komen, check dan ook het spamfilter van het mailadres waarmee je je tickets kocht?