...
zaterdag 17 februari

ABBA Rocks!


Deur open 20:00
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 21,00
Deur € 22,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

UPDATE woensdag 15 maart: er is een nieuwe datum gevonden voor deze show. Helaas zal de band het gehele jaar 2023 niet optreden, en zullen we dan ook eerst alle decemberfeesten weer gaan vieren voordat ABBA Rocks op zaterdag 17 februari 2024 als kers op taart weer naar 't Beest komt. Gelukkig weten we dat een avond met deze band het wachten meer dan waard is!

Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld over de nieuwe datum via email. In die mail staan ook alle details over eventuele terugbetalingen. De mail is verstuurd op woensdagavond 15 maart. Mocht je niets langs hebben zien komen, check dan ook de spambox van het mailadres waarmee je je tickets kocht.

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA.