...
zaterdag 18 maart

ABBA Rocks!


Deur open 20:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Zoals we jullie eerder berichtten moest ABBA ROCKS hun aankomende voorjaarstour verplaatsen wegens onzekerheid over de maatregelen. In verband met andere bronnen van inkomsten moesten er tijdig beslissingen gemaakt worden, en op dat moment kon niet worden voorzien dat de podia in maart weer zo goed als volledig open zou zijn.

De helft van de ABBA Rocks voorjaarsshows is verplaatst naar het najaar. De andere helft, waaronder hun show in 't Beest, is verplaatst naar voorjaar 2023. De datum voor Goes is zaterdag 18 maart 2023 geworden. Het duurt nog een flinke tijd, maar velen van jullie weten al dat de band het wachten meer dan waard is!

Gekochte tickets blijven uiteraard geldig. Alle tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuwe datum, en van alle details omtrent hun tickets. Deze mail is op 24-02-22 naar het mailadres gestuurd waarmee je je tickets kocht. Mocht je geen mail langs hebben zien komen, check dan ook het spamfilter van het mailadres waarmee je je tickets kocht?


In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond sound. En tóch blijft de herkenbaarheid van het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers van ABBA.


Lead vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Mirjam von Eigen (bekend van o.a. de Priscilla Presley productie ‘Elvis – The Wonder of You’) delen het podium met een speciaal samengestelde band van het hoogste niveau in de Nederlandse rock en pop (de bezetting wordt later bekendgemaakt).


ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!