...
zaterdag 17 februari

ABBA Rocks!


Deur open 20:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Dit betreft een verplaatst concert. De nieuwe datum is 17 februari. Kopers van tickets van de eerdere datum hebben op 15 maart 2023 per mail bericht gehad.

In ABBA Rocks worden de wereldhits van het Zweedse viertal uitgevoerd tijdens een dampende en dynamische rockshow. Reken op veel muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel sound. En tóch blijft de herkenbaarheid het repertoire onaangetast, met dank aan de genialiteit van de liedjes van ABBA.

John Jaycee Cuijpers, bekend van Arjan Lucassen’s Ayreon & Supersonic Revolution en van Praying Mantis, en nieuwe aanwinst Tessa Kersten nemen in ABBA Rocks de zang voor hun rekening. Laatstgenoemde is voormalig winnares van Holland Got Talent en rockt o.a. in de productie Classic Hits in Concert.
Beide vocalisten delen het podium met een speciaal samengestelde band van het allerhoogste niveau in de Nederlandse rock en pop met huidige muzikanten van o.a. Anouk, Focus, King of the World en Dilana Smith.

ABBA Rocks is een niet te missen live-ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Bezetting:
John Jaycee Cuijpers – zang
Tessa Kersten – zang
Arie Storm – gitaar
Menno Gootjes – gitaar
Govert van der Kolm – Hammond orgel
Richard Zoer – bas
Niels Voskuil – drums