...
donderdag 23 april

Ana Popovic

VERPLAATST: VAN 23 APRIL > 18 JUNI


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 20,00
Deur € 20,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

**Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen van 12 maart t/m 1 juni 2020 in 't Beest niet door. Zo ook dit concert. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht. **

*Voor dit concert van **Ana Popovic *is een nieuwe datum gevonden. Het wordt verzet van 23 april naar 18 juni. Wij hopen dat we tegen die tijd weer veilig kunnen genieten van live-muziek. Gekochte kaarten blijven geldig voor het concert in juni.

Op dit moment werken wij backstage hard aan het verplaatsen van concerten en andere zaken die deze Corona-crisis met zich meeneemt. Wij proberen mensen met tickets zo snel mogelijk per e-mail te berichten over deze verplaatsing en de afhandeling van hun kaarten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld!


Billy Gibbons van ZZ Top wist het al te vertellen: “Ana rocks the blues in fine, fine fashion.“ De zangeres/gitariste heeft zich opgewerkt tot een van de ‘leading ladies’ van de hedendaagse blues. Haar laatste album Like It On Top richt zich op krachtige, succesvolle, inspirerende vrouwelijke rolmodellen, en sinds de release tourt ze vrijwel onafgebroken de wereld rond met de energieke optredens waar ze inmiddels bekend om staat.

Like It On Top werd opgenomen in Nashville, TN, en werd geproduceerd door viervoudig Grammy-winnaar Keb 'Mo'. Het album opende op #2 in de iTunes most downloaded US blues albums, en bereikte een #2 notering in de Billboard Top Selling Blues

Een trending-thema in de wereld van vandaag is vrouwen die obstakels overwinnen en door de glazen plafonds breken om de top te bereiken.* Like It On Top* viert degenen die initiatief nemen, zich ontwikkelen, inspireren en motiveren. Maar het is ook een verdienste voor de mannen die gemotiveerd en verlicht genoeg zijn om vrouwen te ondersteunen bij hun zoektocht naar hun beste versie van zichzelf.

"Ik hoop dat mijn muziek anderen inspireert om dames over de hele wereld te motiveren om succesvolle, energieke, empowered vrouwen op een missie te zijn, en om mannen te motiveren om hen die kans te geven," zegt Popovic. "De meerderheid van de vrouwen moet harder werken dan mannen om zichzelf te bewijzen of moet het hoofd bieden aan een gevoel van constante druk om nooit een fout te maken en perfect te zijn. Ik geloof dat vrouwen niet langer alleen het recht hebben om de kost te verdienen en voor zichzelf en hun gezin te zorgen. De tijd is gekomen om het op te voeren. De uitstekende leiders van morgen worden. Corner-office dames in zaken, politiek en de elektrische gitaar! "

"ANA Popovic is one helluva a guitar-player” - Bruce Springsteen