...

Ana Popovic


Deur open 20:00
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Billy Gibbons van ZZ Top wist het al te vertellen: “ANA POPOVIC rocks the blues in fine, fine fashion.“ De zangeres/gitariste heeft zich opgewerkt tot een van de ‘leading ladies’ van de hedendaagse blues. Haar laatste album Like It On Top richt zich op krachtige, succesvolle, inspirerende vrouwelijke rolmodellen, en sinds de release tourt ze vrijwel onafgebroken de wereld rond met de energieke optredens waar ze inmiddels bekend om staat.


Like It On Top werd opgenomen in Nashville, TN, en werd geproduceerd door viervoudig Grammy-winnaar Keb 'Mo'. Het album opende op #2 in de iTunes most downloaded US blues albums, en bereikte een #2 notering in de Billboard Top Selling Blues


Een trending-thema in de wereld van vandaag is vrouwen die obstakels overwinnen en door de glazen plafonds breken om de top te bereiken.* Like It On Top* viert degenen die initiatief nemen, zich ontwikkelen, inspireren en motiveren. Maar het is ook een verdienste voor de mannen die gemotiveerd en verlicht genoeg zijn om vrouwen te ondersteunen bij hun zoektocht naar hun beste versie van zichzelf.


"Ik hoop dat mijn muziek anderen inspireert om dames over de hele wereld te motiveren om succesvolle, energieke, empowered vrouwen op een missie te zijn, en om mannen te motiveren om hen die kans te geven," zegt Popovic. "De meerderheid van de vrouwen moet harder werken dan mannen om zichzelf te bewijzen of moet het hoofd bieden aan een gevoel van constante druk om nooit een fout te maken en perfect te zijn. Ik geloof dat vrouwen niet langer alleen het recht hebben om de kost te verdienen en voor zichzelf en hun gezin te zorgen. De tijd is gekomen om het op te voeren. De uitstekende leiders van morgen worden. Corner-office dames in zaken, politiek en de elektrische gitaar! "


"ANA Popovic is one helluva a guitar-player” - Bruce Springsteen


Prijs: €21