...
Saturday 14 September

Belle and The Beats

+ Camilla Blue


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 13.50
Deur € 13.50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Belle and The Beats met Zeeuwse frontvrouw Isabel Zoeteweij speelt voor het eerst in haar geboortestad Goes.

Oriëntaalse invloeden, opzwepende beats met bijzondere samenwerkingen. De band – o.l.v. het producersduo Belle en Gil Lopez – combineert elektronische geluiden, oriëntaalse invloeden met donkere teksten die samenkomen in een liveshow met hypnotiserende visuals. De mysterieuze vocalen van Belle zullen later dit jaar samensmelten in een samenwerking met Kyteman rapper Reazun op de single Habibi.

Het Amsterdamse Belle and The Beats releaste op 25 mei 2018 hun debuut EP ‘Lose Your Feathers’ tijdens een uitverkochte editie van Amsterdam Live: New Kids From the Block in Bitterzoet Amsterdam. Met een lovende 4-sterren recensie in Music Makers Magazine was de toon voor deze ‘new kids’ gezet. Op de EP zijn onder anderen de twee singles Soldier of the Night en Deeper te vinden. De band debuteerde met Soldier of the Night in de SBS6 serie De Spa en met Deeper primetime op Radio 2 bij Jan-Willem Roodbeen. De singles kwamen binnen in de Spotify New Music Friday, New Alternative, Top New Releases en verschenen op vele blogs. De sterke visuele reputatie van Belle werd verzilverd met de videoclip voor Deeper die in première ging op het Amerikaans Get Some Magazine in LA. In de hoofdrol schittert queer koppel Sterresoet van Schooten en Gale Rama.

Camilla Blue bracht haar eerste album Blue uit in 2018. Optredens bij Vrije Geluiden en op Jazz In Duketown volgden, en ze tourde inmiddels met haar band door Frankrijk. Afgelopen vrijdag bracht ze haar nieuwe single When I Get Home uit, het nieuwe album Yellow volgt binnenkort.

Tickets: 13,50 (incl. hapje en drankje tijdens de afterparty)

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door 32 Eten & Drinken

Afterparty v.a. 23:00 bij 32 Eten & Drinken