...
vrijdag 15 december

BIGBOOMINGBEATS ft. Eboman en DJ Sandstorm


Deur open 21:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Alle liefhebbers van dancemuziek opgelet: op 15 december gaat er iets nieuws gebeuren in ’t Beest: BigBoomingBeats! Een avond vol met block rockin' dancemuziek in beeld en geluid. Van 90’s bigbeats, breakbeats tot drum & bass. DJ Sandstorm, die zelf helemaal verslaafd is aan funky beats, is je gastheer. En hij heeft een speciale gast uitgenodigd: EBOMAN!

Eboman is het alter ego van Jeroen Hofs en hij is al sinds de 90’s bezig met electronische muziek en video sampling. Indertijd werd ie al de Nederlandse Chemical Brother genoemd, maar hij is vooral een audio-visuele artiest. Beeld en geluid dus! In 1997 won hij de Nederlandse Popprijs. Hij stond op veel grote festivals zoals Lowlands met zijn ‘Sampling Madness’. Hij heeft Doe Maar geremixt en hij ontwikkelde zijn eigen video sampling software Ebosuite. De paden van Eboman en DJ Sandstorm kruisten elkaar al in 1998 op het Uilenpop-festival in Amstelveen, en een paar jaar later interviewde Sandstorm hem op het Bevrijdingsfestival Vlissingen.

Onlangs is Eboman’s nieuwe album Hold Your Horses uitgekomen dat een echte audio-visuele beleving is, met video samples van TikTok en YouTube, gecombineerd tot funky dansbare en soms hilarische drum & bass. DJ Sandstorm is al sinds 1995 samen met de Beats Op je Fiets Crew een voorvechter van bigbeat, breakbeat en drum&bass. Kortom: BigBoomingBeats wordt een full throttle avond in beeld en geluid waar je bij moet zijn!