...
vrijdag 20 oktober

Bluesroute '23: Chicago Capitols


Deur open 19:45
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Tickets nu te koop via https://bluesroutegoes3.weebly.com/

De Goese Bluesroute '23 wordt geopend door Chicago Capitols! Met zang, bluesharp, gitaar, drums en bas speelt Chicago Capitols vette rhythm and blues uit de windy city van het midwesten in de jaren vijftig en zestig. Blues met een dikke en volle hoofdletter. Met oa songs van de grote legendes zoals Howlin Wolf, Willie Dixon, Junior Wells, Sonny Boy en Muddy Waters.

De Chicago Capitols worden gevormd door frisse en enthousiaste muzikanten uit onder andere the Vibrotones, Hoodoo Monks, Stepping Stone, Mississippi Delta Brothers en Ray Stepien trio:

Zang en Blues harp: Erik van Tilburg
Gitaar: Jeroen Ansems
Drums: Daan van der Vorst
Bas: Joni Houtman

De bandleden speelden de afgelopen jaren op ongeveer alle Bluesfestivals en routes in Nederland. Van Moulin Blues naar Paaspop en van Kwaddendame naar o.a. Culemborg Blues, Bospop en Swing Wespelaere in België. Zo ook van de Bluesnacht in Assen, Wilhelmina Bluesplein tot het Wiekse witte blues van Maastricht en op de boot van Blues on the River in Rotterdam naar Texel Blues. In het poppodium- en clubcircuit speelden ze oa supports voor the Paladins, Brain Setzer Orchestra, the Hoax, Andre Williams, Jon Spencer, T 99, Seatsniffers, Kenny Wayne Sheperd en als heat up bij de return van de Red Devils bij hun KING KING comeback na 25 jaar, met Nederlandse bluesmaster Big Pete.

VVK € 12,50, deur € 15. Kaarten verkrijgbaar in alle meewerkende horeca in Goes en in 't Beest.