...
vrijdag 21 oktober

Bluesroute: Harlem Lake (vh. Dave Warmerdam Band)

Bluesroute Goes '22


Deur open 19:45
Aanvang 20:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Je kent de Dave Warmerdam Band wellicht als winnaar van de Dutch Blues Challenge 19/20 en als bekende naam op menig festivalposter. Met hun nieuwe bandnaam, Harlem Lake, zetten zij de volgende stap. De muzikale ontwikkeling staat verre van stil en de 4 heren en dame zullen je dan ook ongetwijfeld verrassen met hun prachtige nummers.


Labels vallen niet echt te plakken op Harlem Lake. De roots liggen in de blues, maar hun inspiraties zijn veel breder. Hoe dan ook is hun muziek oprecht, diepgaand, groovy en zijn de verhalen hedendaags. De band mag dan wel jong zijn, maar ze hebben genoeg verhalen te vertellen. En die delen zij maar al te graag met ons, vol overgave en met passie voor muziek.

Harlem Lake is ongetwijfeld een grote aanrader en een band die je zeker in de gaten moet gaan houden de komende jaren. Hun debuut album zal in de zomer van 2021 verschijnen!


Dit concert stond eerst gepland op zaterdag 13 februari. In verband met de aanhoudende lockdown en onzekere situatie, is in goed overleg met zowel de band als de organisatie van de Bluesroute het originele plan weer opgepakt om de jaarlijkse Goese Bluesroute alsnog te openen met de Dave Warmerdam Band. Datum hiervoor wordt vrijdag 22 oktober - uiteraard in de hoop dat er dan weer wat uitgebreidere mogelijkheden zijn qua uitgaan en live-muziek!


Omdat de kaartverkoop voor de Bluesroute niet in handen van 't Beest ligt, gaan de tickets die je kocht voor het nu afgelaste concert op 13-02 in 't Beest helaas niet geldig zijn voor het concert van Dave Warmerdam Band tijdens de Bluesroute in 't Beest op 22 oktober. Alle tickethouders hebben inmiddels op 19 januari via email bericht gehad van de wijziging. In die mail ook alle informatie over teruggave van de tickets. Mocht je de mail (nog) niet langs hebben zien komen, check dan vooral ook even de spambox van het mailadres waarmee je Beest-account is aangemaakt om te zien of de mail daar is terecht gekomen?


Tickets komen tzt beschikbaar bij de Bluesroute-podia in de Goese horeca.