...

Bluesroute: Harlem Lake (vh. Dave Warmerdam Band)

Bluesroute Goes '22


Deur open 19:45
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle meewerkende horeca in Goes, en online via https://www.ticketspedaal.nl/c-1876466/bluesroute-goes-19-10-18

Je kent de Dave Warmerdam Band wellicht als winnaar van de Dutch Blues Challenge 19/20 en als bekende naam op menig festivalposter. Met hun nieuwe bandnaam, Harlem Lake, zetten zij de volgende stap. De muzikale ontwikkeling staat verre van stil en de 4 heren en dame zullen je dan ook ongetwijfeld verrassen met hun prachtige nummers.

Labels vallen niet echt te plakken op Harlem Lake. De roots liggen in de blues, maar hun inspiraties zijn veel breder. Hoe dan ook is hun muziek oprecht, diepgaand, groovy en zijn de verhalen hedendaags. De band mag dan wel jong zijn, maar ze hebben genoeg verhalen te vertellen. En die delen zij maar al te graag met ons, vol overgave en met passie voor muziek.

Harlem Lake is ongetwijfeld een grote aanrader en een band die je zeker in de gaten moet gaan houden de komende jaren. Hun debuut album zal in de zomer van 2021 verschijnen!

Omdat de kaartverkoop voor de Bluesroute niet in handen van 't Beest ligt, zijn tickets voor het destijds afgelaste concert op 13-02-22 in 't Beest helaas niet geldig voor het concert van Harlem Lake tijdens de Bluesroute in 't Beest op 21 oktober. Alle tickethouders hebben inmiddels op 19 januari 2022 via email bericht gehad van de wijziging. Mocht je de mail niet langs hebben zien komen, check dan ook de spambox van het mailadres waarmee je Beest-account is aangemaakt om te zien of de mail daar is terecht gekomen.

Let op: 't Beest is inmiddels overgestapt op een volledig cashless betaalsysteem, houd hier dus rekening mee bij de entree-kassa en bij de bar :)