...
donderdag 10 mei

Carter Sampson

Chris Tangelder Presenteert:


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 10,00
Deur € 10,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

met Lauren Barth en Jesse Aycock

Rauw, eerlijk, charmant en met een geweldige tas vol messcherpe songs.

De avond draait om de zeer talentvolle Carter Sampson maar ze neemt ook nog eens Lauren Barth en Jesse Aycock uit Oklahoma mee!

Carter Sampson, een perfect voorbeeld van een alt-country zangeres uit the midwest' van de States. Rauw en eerlijk, maar ook charmant en met een geweldige tas vol messcherpe songs. Haar laatste album 'Wilder Side' verscheen onlangs en ontvangt louter lovende recensies. Dankzij songs als 'Highway Rider' waan je je in een grote Amerikaanse truck op een eindeloze snelweg. Zij komt uit een muzikale familie en leerde op haar vijftiende van haar vader gitaar spelen. Ze is de oprichter en leider van Oklahoma Citys Rock n Roll Camp for Girls, een organisatie die zich samen met andere non profit organisaties inspant om meisjes en vrouwen via de muziek hoger op te helpen. Carter Sampson heeft al de nodige prijzen in de wacht gesleept. Ze wordt The Queen of Oklahoma genoemd. De muziek van Sampson neemt je mee langs al het goeds van Oklahoma dankzij fantastische teksten en bezwerend gitaarspel.
Lauren Barth gooit elementen van pop, Americana en folk in haar muziek. Hierdoor kunnen Sheryl Crow of Liz Phair maar ook Lucinda Williams als referentie dienen. Jesse Aycock valt op door zijn typische stemgeluid en mellow countryrock, met uitstapjes naar de jaren 70. Samen doen zij de eerste set, en ze begeleiden daarna Carter Sampson.

Dit is een seated concert.