...
zaterdag 03 november

Claw Boys Claw

+ Rex


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 17,50
Deur € 18,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Voorverkoop voor dit concert eindigt vandaag om 20:30, aan de zaal zijn nog tickets verkrijgbaar!

Voor veel mensen is CLAW BOYS CLAW de ultieme Beest-band, zelfs nog meer dan Urban Dance Squad. De band werd in 1983 opgericht, speelde een jaar daarna voor het eerst in 't Beest, kwam vervolgens nog eens 6 keer terug, en zal nu dus voor de 8e keer in 't Beest optreden.

In de afgelopen 34 jaar bracht Claw Boys Claw twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album Pajama Day uit, gevolgd door Hammer in 2013. Dit voorjaar kwam It's Not Me, The Horse Is Not Me uit, en ook voor deze plaat zijn de lovende recensies niet van de lucht. Onlangs stonden de heren in een uitverkocht Paradiso, en de clubtour loopt weer als vanouds.

We zijn blij en trots deze roemruchte formatie weer te mogen ontvangen. Ze hebben door de jaren heen alle Beest-verbouwingen meegemaakt, en komen hier nu dus voor de derde keer op een nieuw podium te staan!

Support REX is een driekoppige band uit Amsterdam. Een mix van post-punk-blues-rock, een eigen repertoire met invloeden van Nick Cave, Lou reed en Leonard Cohen. Zwoel en duister met teksten die je terugbrengen naar wilde nachten met verloren liefdes.

> klik hier om naar het Facebook-event te gaan


Anderen bekeken ook:

> VR 21 DEC | DEWOLFF