...

Club40

'A new page in our history'


Deur open 21:00
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

"De laatste editie van Club40 in 't Beest is alweer bijna 2 jaar geleden. Met dit jaar een klein zeer gezellig feestje voor Oekraïne te hebben gehad vonden we het ook weer tijd voor een volwaardige editie in 't Beest. Naast het feit we heel blij zijn iedereen weer te kunnen zien en gezellig als vanouds een biertje kunnen drinken is dit ook de eerste editie zonder Jens. We missen hem ontzettend en willen deze avond in het bijzonder aan hem opdragen.

Het concept is uiteraard onveranderd, de 29e oktober staat in het teken van een wederom weergaloze editie van Club40. De ultieme gelegenheid voor het ontmoeten van (oude) vrienden en (vage) kennissen, lachen en een biertje drinken. Het is ieder jaar weer een feest van herkenning voor de 'oude garde'.

Zoals ieder jaar zullen Plof&Scorpion, Dick&Reza en Nils de beste oude klappers op de draaitafels knallen zodat we met z’n allen weer een heerlijke reis door ons muzikale verleden kunnen maken. De afgelopen edities hebben we altijd oude helden zoals Stanton, Bountyhunter, Franky Jones en Wout te gast gehad. Ook dit jaar krijgen we hoog bezoek en wel van DJ Rob en MC Joe!!!!

Uiteraard hopen we dat jullie allemaal weer aanwezig zijn. Immers, zonder jullie is ons verleden niet compleet. Voor Club40 heeft iedereen een toegangskaart nodig.

Tot de 29e oktober!

Jan, David, Peter, Dick, Reza, Nils en Jens (in memori)"