...
vrijdag 12 januari

David Bowie Undercover


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Deze fantastische sessie van Prof Nomad (de in Goes geboren en getogen, maar inmiddels al vele jaren in Amsterdam residerende Bartel Bartels) is sinds een aantal jaren weer bij elkaar om David Bowie te eren en zijn nummers te spelen met een band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten.

Dit eerbetoon was al eerder te zien op de Nederlandse podia en pakte het publiek op festivals als de Zwarte Cross en Oerol volledig in. Ze hebben het publiek daar getrakteerd op een show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood in 2016 - op deze avond bijna exact 8 jaar geleden.
In de show zitten niet alleen hits als Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy Stardust, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years, maar is er ook aandacht voor zijn minder bekende juweeltjes.
De band bestaat uit topmuzikanten uit diverse bands van Douwe Bob, Niels Geusebroek en Gigantjes tot Dotan en Henny Vrienten. Zoals Prof Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen vond bij vorige sessies met o.a. Ellen ten Damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond en Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay, is daar nu de ongelooflijke Edgar Koelemeijer (ex Wild Romance) die met style & performance David Bowie neerzet en zingt.

Bereid je voor op een onvergetelijke Bowie avond!

Line –up:
Drums - Stephan van der Meijden
Bas - Bartel Bartels
Toetsen - PP Everts
Gitaar – Al McLachlan
Gitaar - Reinier Scheffer
Zang - Edgar Koelemijer