...

Cinekid: De Filterfabriek

Workshop 'Maak je eigen gezichtsfilter!'


Deur open 10:00
Aanvang 10:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Op zaterdag 15 oktober organiseert Podium 't Beest extra leuke activiteiten voor de allerkleinsten. Dit in het kader van het evenement 'Cultuur rondom het Bleekveld' én als voorproefje van het Cinekid Filmfestival in de herfstvakantie!

Tussen 10:00 - 15:00 uur | Doorlopende workshop 'De Filterfabriek' (duur 30 min)
Maak je eigen gezichtsfilter en word wie je altijd al wilde worden! In deze workshop ontwerpen kinderen hun eigen gezichtsfilter, zo kunnen ze worden wat ze willen: een superheld, schurk, een bekende zanger of hun eigen huisdier. De kinderen gaan eerst aan de slag met het ontwerpen van hun filter op papier. Deze wordt vervolgens ingescand en met behulp van nieuw ontwikkelde techniek geprojecteerd. Alle kinderen gaan naar huis met een zelfgemaakt filmpje en hun eigen filter op zak.
Deelname aan de workshop is gratis!

Om 15:00 uur, Film 'Met je hoofd in de wolken' (3+)
Een korte film compilatie met uiteenlopende verhalen uit de hele wereld, speciaal geselecteerd voor de allerkleinsten. In deze films lopen de personages soms letterlijk en figuurlijk met hun hoofd in de wolken: van een draakje dat helemaal bovenop een berg wolken maakt tot een giraffe met een extra lange nek, die daardoor nooit meer hoeft te schuilen voor de regen.
> Klik hier voor tickets! (€3,50)