...

De Likt

MAN VAN DE KOPSTOOT TOUR


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Jawel... De LIKT komt naar Goes! Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen en op zaterdag 25 juni is 't Beest dan eindelijk aan de beurt!

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titled, album met singles als 'Ja dat bedoel ik', 'Finidi George' en 'Bloed aan de muur' uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.

Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met “De Derde”. Het tweede album met singles als “Net als toen”, “Kingston Town” en “Zelf Doen”, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste.

Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt.

Dit betreft de De Likt show die afgelopen twee jaar een aantal keren verplaatst werd ivm de corona-maatregelen. Alle gekochte tickets zijn uiteraard geldig gebleven, je kunt dus gewoon naar binnen met het ticket dat je voor één van de afgelaste De Likt shows in 't Beest kocht :)