...
zaterdag 15 januari

De Likt

MAN VAN DE KOPSTOOT TOUR


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

**Helaas, met de bekendmakingen tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag is gebleken dat de datum van 18 september nog niet voldoende mogelijkheden gaat geven om er op die avond een geslaagd feest van te maken. Dat is natuurlijk heel jammer, maar we hadden gelukkig al een nieuwe datum klaarstaan ;) Zaterdag 15 januari 2022 hopen we jullie alsnog een geweldige avond te kunnen bezorgen met De Likt!


Tickethouders hebben op 16 augustus een mail met alle details over hun tickets gehad. Mocht je niets hebben zien langs komen, kun je dan de spambox checken van het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt?**


Jawel... De LIKT komt naar Goes! Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen en op zaterdag 18 september is 't Beest aan de beurt!


In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titled, album met singles als 'Ja dat bedoel ik', 'Finidi George' en 'Bloed aan de muur' uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.


Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met “De Derde”. Het tweede album met singles als “Net als toen”, “Kingston Town” en “Zelf Doen”, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste.


Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt.