...
vrijdag 19 juni

De Likt

ER WORDT GEZOCHT NAAR NIEUWE DATUM


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 19,00
Deur € 19,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

**Beste Beestbezoeker!

**Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen van 12 maart t/m 1 september 2020 in 't Beest niet door. Zo ook dit concert dat eerder al vanuit maart werd verplaatst naar 19 juni. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht. **

Op dit moment werken wij backstage hard aan het verplaatsen van concerten en andere zaken die deze Corona-crisis met zich meeneemt. Wij proberen mensen met tickets zo snel mogelijk per e-mail te berichten over deze verplaatsing en de afhandeling van hun kaarten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld!


Jawel... De LIKT komt naar Goes! Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen en op 19 juni is 't Beest aan de beurt!

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titled, album met singles als 'Ja dat bedoel ik', 'Finidi George' en 'Bloed aan de muur' uit. Hierop volgde twee jaar van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.

Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met “De Derde”. Het tweede album met singles als “Net als toen”, “Kingston Town” en “Zelf Doen”, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste.

Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.

Support Maask is een stemkunstenaar en beatboxer uit Rotterdam, die met alleen zijn stem en een zelf geprogrammeerd audio-loopsysteem een one-man band is.

Als een muzikale genre-chirurg doorsnijdt hij de wereld van pop- en dancemuziek en heeft lak aan conventies. Met een grote knipoog drijft hij clichés op de spits en speelt hij met de dynamiek van zijn nummers, van jazz naar gabber, of house naar dancehall.