...
zaterdag 02 april

DOOL


Deur open 20:30
Aanvang 21:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Helaas, vanwege de meest recente maatregelen èn met een schuin oog op de ontwikkelingen hebben band, boeker en Beest besloten toch weer een nieuwe datum te vinden voor het concert van DOOL. Deze is gevonden in zaterdag 02 april. Alle tickethouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de nieuwe datum, en van alle details omtrent hun tickets. Deze mail is op 23-11-21 naar het mailadres gestuurd waarmee je je tickets kocht. Mocht je geen mail langs hebben zien komen, check dan ook het spamfilter van het mailadres waarmee je je tickets kocht?


De Rotterdamse dark rock band Dool bewijst dat je in Nederland ook talent tegenkomt buiten de gebaande paden van de metal- en rockscene. De band laat zich inspireren door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth, maar geeft daar een eigen draai aan en daarmee blijft Dool de randen van zijn muzikale identiteit opzoeken. Zo hoor je niet alleen rock in de muziek van de Rotterdammers, maar herken je ook psychedelische metal en gothic pop.


In 2015 herrees de band uit het as van The Devil’s Blood en Elle Bandita. De vijfkoppige band bracht hun debuutalbum ‘Here Now, There Then’ in 2017. De opvolger ‘Summertime’ is in april 2020 uitgekomen.


Support is er van Ggu:ll (spreek uit ‘ghoul’). Het ensemble uit Tilburg lijkt maar één doel te hebben: de argeloze luisteraar te laten imploderen met lood- en lood- en loodzware doomriffs die binnenkomen als mokerslagen.