...
zaterdag 08 december

Dr Lektroluv

& Mason


Deur open 21:00
Aanvang 21:45
Voorverkoop € 15,00
Deur € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De voorverkoop voor deze avond eindigt zaterdag 8 december om 21:00, vanaf dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar bij de avondkassa aan de zaal.

Mason start om 21:45
Dr Lektroluv vanaf 23:45

The Man With The Green Mask, DR. LEKTROLUV, is inmiddels een grote naam in de elektro- en technoscene. Vanaf begin 2000 treedt de DJ op met zijn groene masker en ouderwetse telefoonhoorn. In 20 jaar tijd is hij uitgegroeid tot een fenomeen en heeft hij over de hele wereld opgetreden; Azië, Amerika, Brazilië etc. Uiteraard zijn festivals hem ook niet vreemd. Eerder sloot hij Rock Werchter en Lowlands af.

Vorig jaar bracht Dr. Lektroluv een verzameling van zijn eigen elektrofavorieten uit met de boxset Elektrik World. Hierop staan onder andere klassiekers van Boyz Noize, Tiga, Miss Kittin, Digitalism en Kraftwerk. Een verzameling die een liveset van de dokter representeert.

Vóór we een afspraak met de Dokter hebben, zal MASON de zaal al tot het kookpunt hebben gebracht. Mason had een hit in veel landen met Perfect (Exceeder) en maakte remixes voor Moby, Robyn, 2Unlimited, Janne Schra, Kraak & Smaak en Arling & Cameron.


> ZA 23 FEB | BEATS OP JE FIETS 2019