...
zondag 14 januari

Dulfer! Total Response


Deur open 15:30
Aanvang 16:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Saxofonist Hans Dulfer (83) gaat nog altijd als een speer. Niet alleen stond hij vorig najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band Total Response speelt hij de Nederlandse festivals en zalen plat. Dulfers saxsound is nog altijd onnavolgbaar hartverwarmend.

Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje uit de Nederlandse muziekscene, heeft zich afgelopen jaar bewezen als een genadeloze en tegelijk speelse unit vol speelplezier en energie. De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

Gitarist Jerôme Hol is een van de spectaculairste en meestgevraagde gitaristen van het moment, een ongelofelijke rock-improvisator in de geest van Eddie van Halen en Jimi Hendrix.

Drummer Hans Eijkenaar werkt met de top van de Nederlandse en internationale muziekscene, waaronder Anouk, Kane, Kayak. Hij is te horen op 15 top-40 hits, is een begrip onder drummers maar is zelden in een intieme setting te horen. Hij is dit jaar weer verkozen tot beste fusiondrummer in de Slagwerkkrant.

Basgitarist Ishaq van Niel moet je een keer gezien hebben om te geloven dat zo'n manier van basspelen bestaat: fysiek, virtuoos en ongelooflijk muzikaal.

Koen Schouten, die we kennen van o.a. Caro Emerald en Michelle David, geeft de beestachtig knorrende baritonsax een nieuwe dimensie met een solistisch geluid.

Total Response gaat binnenkort de studio in voor nieuwe, bijzondere plaatopnamen, uit te brengen in 2024.

Dit concert wordt aangeboden in samenwerking met MuziekPodium Zeeland