...
Sunday 16 February

Ella van Poucke

'T BEEST BOUTIQUE (LOCATIE: TROUWZAAL, STADHUIS)


Deur open 15:00
Aanvang 15:30
Voorverkoop € 17.50
Deur € 17.50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

'T BEEST BOUTIQUE is een serie met bijzondere concerten op verrassende locaties in Goes. Deze serie wordt georganiseerd door Podium 't Beest samen met Chris Tangelder. Dit tweede concert van celliste ELLA VAN POUCKE zal plaatsvinden in de trouwzaal van het Stadhuis in Goes.

  • Let op:
  • gezien de kleine capaciteit van de trouwzaal is het aantal kaarten heel beperkt, online aanschaf is aan te raden.
  • mochten er toch nog enkele tickets te koop zijn aan de deur van het Stadhuis, er daar niet worden gepind, dus neem cash mee.
  • de trouwzaal van het Stadhuis is enkel met een trap te bereiken. Dit concert is daardoor helaas minder toegankelijk voor invaliden.

ELLA VAN POUCKE is een van de toonaangevende cellisten van haar generatie. Ze speelt de bijzondere cello suites van Johann Sebastian Bach.

Ella van Poucke begon de cello te spelen op zesjarige leeftijd. Op 10-jarige leeftijd startte zij aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en zette later haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam voort bij Godfried Hoogeveen. Na haar debuut in het Concertgebouw op 10-jarige leeftijd, trad ze op met gerenommeerde orkesten en ensembles in alle grote zalen van Nederland, Europa, Amerika en Azië. Ella is niet alleen een solist, maar ook een gepassioneerde kamermusicus. Ze trad op met Andras Schiff, Tabea Zimmermann, Viviane Hagner, Gidon Kremer, Pavel Vernikov, Simone Lamsma, Prazak kwartet, Schumann Quartett en vele anderen.

Deze middag speelt ze in de trouwzaal van het Stadhuis cello suites van Johann Sebastian Bach. De suites behoren tot de mooiste stukken die gecomponeerd zijn en zijn nog steeds actueel. De suites sluiten naadloos aan bij de muziek van de nieuwe pianoromantiek van Olafur Arnalds, Joep Beving, RIOPY en meer. Laat je betoveren door deze fantastische celliste en de muziek van Johann Sebastian Bach.


Meer 't Beest Boutique-concerten:

> ZO 26 JAN | SAM BAKER, TROUWZAAL STADHUIS

> ZO 8 MRT | VANWYCK, DE GOEDERENLOODS

> ZA 18 APR | NELS ANDREWS, TROPISCH BOS OMNIUM