...

Elvana (UK)

+ Charades


Deur open 20:30
Aanvang 20:45

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De voorverkoop van dit concert stopt om 19:30. Vanaf 20:30 zijn er aan de deur nog zeker kaarten verkrijgbaar!

Tijdschema:
20:30 Doors
20:45 Charades
21:35 Elvana

Het Britse ELVANA is de belichaming van een uit de hand gelopen grap. Tijdens een verkleedfeest met vrienden ontstond de ode aan Nirvana, met, jawel, Elvis als frontman. De beste Elvisimitator is hij naar eigen zeggen niet, maar hij weet deze show met humor en swagger neer te zetten als de ‘King of Grunge’. Op de versterker of al heupdraaiend door het publiek, je vindt hem doorgaans zo min mogelijk op het podium zelf.

Ondersteund door een band, gehuld in jaren 50 tuxedos en met twee ‘cheerleadende’ achtergrondzangeressen wordt de show ingepakt met een touch van Vegas Casino. Verwacht een reis van ‘Breed’ naar ‘Viva Las Vegas’ en glijd van ‘A Little Less Conversation’ in ‘Smells Like Teen Spirit’.

HARD, melodieus, uitdagend. Charades brengt met hun brutale sound en dynamische liedjes de 90’s naar de moderne tijd. Voor de pandemie stond het drietal nagenoeg ieder weekend vol energie op de podia van onder andere Paradiso, Q Factory, Bibelot en Tivoli Vredenburg. Nu staat Charades weer klaar om met nieuw materiaal de Nederlandse podia plat te spelen.

Prijs: €17