...
vrijdag 09 november

Evil Empire Orchestra

+ Morjak


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 9,00
Deur € 10,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Ze waren publieksfavoriet op ZeelandJazz en wanneer je al kennis hebt gemaakt met de 'psychedelic dirty soul' van EVIL EMPIRE ORCHESTRA zal je dat niets verbazen! De Antwerpse band rondom ex-Hooverphonic-zangeres Kimberly Dhondt is bezig met een fikse zegetocht om hun debuut EP te promoten en vrijdag 9 november spelen ze in Goes!

Leden van het 8-koppige orkest zagen we al in bands als El Tattoo del Tigre, Antwerp Gipsy Ska Orkestra en Creature with the Atom Brain. Voeg daar Dhondt's stem - die het midden houdt tussen Janis Joplin en Beth Gibbons (Portishead) - aan toe, en je krijgt een geluid dat ontzettend overtuigend klinkt! Denk My Baby die 60's soul en vroege 70's funk omarmen met ondersteuning van een dikke blazerssectie en je komt aardig in de buurt van wat je kan verwachten.

Live is de band een sensatie, en we zijn erg blij dat de band een plek in hun drukke schema kon vinden om de zaal van 't Beest te vullen met hun kamerbrede geluid.

Als support zijn we heel blij MORJAK te mogen verwelkomen! Wiebe Radstake (Zinkzand) maakte samen met Stefan Fokker en enkele bevriende muzikanten de verrassend sterke plaat Vrij Vliegende Vissen, vol Zeeuwse zeemansblues die afwisselend doet denken aan De Kift, Soul Coughing, Tom Waits, G Love en zelfs Almachtige Nick Cave.
Radstake vaart grote delen van het jaar op zee en zijn optredens zijn zeldzaam, dus laat de kans niet liggen deze unieke Zeeuwse act te zien samen met een unieke Belgische band!

> klik hier om naar het Facebook-event te gaan


Anderen bekeken ook:

> ZO 11 NOV (15:30) | AL HOLLIDAY & THE EAST SIDE RHYTHM BAND