...

Fashion & Art: Yves Saint Laurent

Jalil Lespert, 2014, FRA, 110 min


Deur open 19:30
Aanvang 20:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Parijs, januari 1958. De 21-jarige Yves Saint Laurent wordt aangeduid als opvolger van Christian Dior en stelt zijn eerste collectie voor. Op diezelfde succesvolle dag ontmoet hij Pierre Bergé, meester in het vak, die de liefde van zijn leven en zijn zakenpartner wordt. Beiden zullen elkaar nooit verlaten. Drie jaar later richten ze het bedrijf Yves Saint Laurent op, inmiddels uitgegroeid tot een van de beroemdste merken in de luxe modewereld.


Regisseur Lespert pakt visueel flink uit, en maakte de film met medewerking van Pierre Bergé, 50 jaar lang de liefdespartner van Yves Saint Laurent.


Bij aankoop van uw ticket aan de avondkassa krijgt u op vertoon van uw expoticket € 1,50 euro korting op de toegangsprijs. Deze korting is niet geldig op voorverkooptickets. U krijgt dus geen geld terug op uw online of bij Paard van Troje gekochte ticket


't Beest volgt de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de Coronacheck-app of op een uitgeprinte versie. Ga naar onze info- pagina tbeest.nl/info of www.coronacheck.nl voor meer info. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.