...

Ferocious Dog


Deur open 20:30
Aanvang 21:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De online voorverkoop voor dit concert eindigt vandaag om 19:45. De deuren van 't Beest gaan om 20:30 open, vanaf dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar bij de entreekassa.


In november 2018 stonden FEROCIOUS DOG voor het eerst in 't Beest, en maakten er toen meteen zo ongeveer het concert van het jaar van. Het zeskoppige folkpunk-gezelschap heeft de maatschappelijke opvattingen als Robin Hood, het politieke geweten van Che Guevara en de strijdbaarheid van The Clash. Muzikaal zijn ze beïnvloed door bands als Levellers, Stone Roses, The Dubliners, Rage Against The Machine, The Pogues, Dropkick Murphys, Bob Marley en The Specials. Koppel die invloeden aan een onweerstaanbaar enthousiasme en plezier, en je hebt een gegarandeerd sfeervolle avond topmuziek!


FEROCIOUS DOG FOOD DROP

Bij dit concert is een inzamelinsactie voor Voedselbank de Bevelanden


Ferocious Dog is als band zeer begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens al hun concerten altijd een zogenaamde Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, ook in dit geval, lokale daklozen organisaties. De laatste keer dat Ferocious Dog in 't Beest was, was deze Food Drop al een groot succes. En ook dit jaar vragen ze aan hun publiek een donatie voor de lokale voedselbank.


Voedselbank De Bevelanden heeft aangegeven dat ze vooral heel erg geholpen zijn met de volgende houdbare producten;

Ontbijtkoek, beschuit, tomatenpuree, macaroni, spaghetti, rijst, bami, mix voor macaroni/spaghetti/nasi/bami, zonnebloemolie, blikjes vis, blikjes leverpastei, soep in blik, aardappelpuree, blik/pot groenten, brinta, muesli.


De band vraagt iedere bezoeker iets te doneren, al is het maar een blik soep. Geef wat je kunt missen.


http://voedselbankdebevelanden.nl/


VVK € 15 / deur € 16