...
zaterdag 24 maart

Fleddy Melculy

+ Rectum Raiders


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 12,00
Deur € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De allereerste video T-Shirt van Metallica (inmiddels 200K views op YouTube) uit januari 2016 fungeerde als singulariteit, waarna een oerknal volgde die van Fleddy Melculy een heus fenomeen maakte, ja zelfs één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium. In eigen land geliefder dan Urbanus + Hot Marijke + Schanulleke + de 12 onderkinnen van Marijke de Block + Manneken Pis samen - en daar dan ook niet van de nationale radiozenders (Studio Brussel en Eén) weg te slaan.

Vandaag slingert het Belgische fenomeen de eerste single Varken van het in februari te verschijnen DUBBEL-album De Kerk Van Melculy . Jawel meneer, een dubbelalbum, want niets megalomaans en narcistisch is Fleddy Melculy vreemd. Varken is de samenvatting van wat 99% van de mensheid denkt en voelt als het weekend eraan komt (we kunnen er procentueel ook naast zitten: misschien is het wel 100%). Door de hele week met een masker rond te lopen; braaf ja te knikken en vooral de kont dicht te moeten knijpen op werk, school -of whatever the fuck- is de vrijdag voor veel mensen de stress ontladende start om dat masker eindelijk af te zetten. Zodat duidelijk wordt dat er alleen maar varkens achter zitten die nood hebben aan zich kapot te feesten en om alle shit te vergeten. Varken is dus weliswaar een party-song en dat is een waarheid als een k...euh...varken! Aldus frontman Jeroen Camerlynck. Een stevig verhaal dat ook samen te vatten valt als 't Wordt dansen in de pit in maart!

Support vanavond komt van de al even niet malse Rectum Raiders. De band staat bekend om hun energieke en losbandige liveshows. Daarmee speelden ze op festivals als Paaspop en Zwarte Cross, deden ze DWDD aan en toerden ze door Taiwan. Rectum Raiders kan zo het stokje van Peter Pan Speedrock en John Coffey overnemen.", wist damusic.be al te vertellen, en met de Beestshows van die bands nog vers in het geheugen bereiden we ons op voor wat nu al een legendarische avond genoemd mag worden!