...

FLEUR

+ DJ HAYO


Deur open 20:00
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De hedendaagse Yé-Yé diva FLEUR brengt binnenkort haar tweede album Bouquet Champêtre uit. Na het succes van haar debuutalbum is ze nu terug met haar ambitieuze tweede plaat.

Bouquet Champêtre betekent 'veldboeket': een nonchalante bos bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Niet strak en eenkleurig, maar wild, ongelijk en samengesteld uit verschillende soorten bloemen. Elke bloem op zich is mooi, maar combineer ze op de juiste manier en je krijgt een overweldigend geheel.

Hetzelfde geldt voor dit album. Je kunt van elk nummer genieten met zijn eigen geluid en gevoel, maar luister naar het album als geheel en je zweeft op FLEUR’ s stem over een muzikaal veldboeket gevuld met kleuren, geluiden en geuren geïnspireerd door albums als Pet Sounds van The Beach Boys, Odessey and Oracle van The Zombies, 1968 van France Gall plus de soul van Motown.

Geweldige muziek uit de sixties, maar FLEUR is van nu en ze staat in volle bloei.

Voor muzikale omlijsting mogen we vanavond niemand minder dan Middelburg's finest DJ HAYO ontvangen. Uit zijn torenhoge vinylverzameling draait hij dé platen die je deze avond wil horen: van Jacques Dutronc tot France Gall, van lekkere sixties plaatjes tot vuige jazz. Hij start al als de deuren open zijn en draait naderhand nog even lekker door. Formidable!