...

FugiMundi

ism MuziekPodium Zeeland


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 20,00
Deur € 20,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Eric Vloeimans (trompet), Anton Goudsmit (gitaar) en Harmen Fraanje (piano)

Na meer dan tien jaar pauze komen ze weer een aantal concerten spelen, daar mag een optreden in 't Beest niet ontbreken. Jarenlang maakten zij als Fugimundi de concertpodia in binnen- en buitenland onveilig, met verrassende uitbundige concerten, waarin eigentijdse jazz, intieme hymnen en akoestische kamerjazz naadloos overgingen in extraverte en spetterende improvisaties. Na tien jaar bleek de klik van vroeger meteen terug.

De samenstelling van het drietal is ongebruikelijk (piano, gitaar, trompet). Eric Vloeimans (trompet) en zijn muzikale vrienden Harmen Fraanje (piano) en Anton Goudsmit (gitaar) vonden elkaar vlekkeloos terug als oude jazzcompagnons en mannen die elkaar improviserend aanvoelen. Vloeimans stelt dat ‘muziek de taal van het hart is’ en dat gevoel is herkenbaar. Hij praat in een vlotte stijl, vol humor, het programma, dat vrolijk is, aan elkaar. Het wordt een beetje een feest van herkenning, maar vooral spannend met splinternieuwe nummers.

Dit trio speelt perfect en zorgt voor sfeer. Mis de kans niet om dit drietal weer te zien en te horen.

Let op, deze avond is slechts gedeeltelijk seated. Wil je een zitplaats, zorg dan dat je op tijd binnen bent. Inloop is vanaf 20:00.