...

Goesting IV: A Slice Of Life + Bat Eyes


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 11,00
Deur € 12,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

20:00 deuren open
20:30 Bat Eyes
21:40 A Slice Of Life

GOESTING is een jaarlijks terugkerende avond waarin ‘t Beest put uit de levendige en rijke Belgische popscene, en bands of artiesten presenteert die in onze regio nog geen household names zijn. Vanavond zijn dat A SLICE OF LIFE en BAT EYES.

A Slice Of Life werd geboren in de herfst van 2016 met bandleden uit alle Belgische windstreken (Kempen, Antwerpen, Waasland, Brussel). De band heeft roots in de post-punk, alternatieve rock en wave. Dit zorgt voor een melancholishce maar gedreven en catchy sound. De zang klinkt alsof de grote donkere stemmen uit de 80's terug zijn opgestaan, en denk dan vooral aan Robert Smith, Andrew Eldritch, David Bowie... Vanavond komt de band met niet één maar twéé primeurs: de eerste maal dat hun nieuwe album Tabula Rasa in Nederland kunnen voorstellen, en ze doen dat voor 't eerst met een nieuwe drummer!

Het Gentse Bat Eyes bracht vorig jaar september hun debuutalbum uit. Een plaat vol catchy indiepop die vaak vergeleken wordt met 90’s acts als Pavement, The Lemonheads, Superchunk en Teenage Fanclub. Bat Eyes is een band die stevig in de 90s is geworteld, met alsnog een duidelijk hedendaags indierock geluid!

' na twee uur onderweg toch hier, 'k heb Goesting in muziek, en bier' - onbekend, aan de bar van 't Beest

De in het programmaboekje aangekondige band Bluai is helaas komen te vervallen.