...
Thursday 10 January

Grant Peeples with Hadley McCall Thackston

Chris Tangelder Presenteert:


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 11.50
Deur € 12.50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Telkens werd een tour in Europa aangekondigd, maar nu toch eindelijke GRANT PEEPLES naar Europa en Nederland! Grant Peeples werd in 1957 geboren in Tallahassee FL. waar hij tijdens zijn gehele groeiproces zowat alles leerde wat hem tot nu toe is bijgebleven, van het roken van wiet tot motorcross. Op zijn 16de hoorde hij Bob Dylan's 'Girl From The North Country' en dit was het ogenblik waarop hij besloot om singer-songwriter te worden. Het resultaat werd een mix van akoestische folk. Nu jaren later heeft hij al tien prachtige albums uitgebracht en hoor je allerlei invloeden van JJ Cale, Steve Earle en natuurlijk Dylan.

Samen met zijn boek 'Bad Poetry kwam ook zijn nieuwe album 'Settling Scores Vol.II' op de markt in 2018. Dit 8 nummers tellende album is het vierde in de rij waarvoor hij opnieuw de geweldige Gurf Morli koos als producer. De nummers op dit album zijn uitermate politiek geladen maar toch straalt er mede door de prachtige stem van Jaimee Harris zoveel warmte van uit. De recensies liegen er niet om!

En eigenlijk zou Grant op deze tour vergezeld worden door Jaimee Harris. Helaas voor ons heeft Jaime een grote tour als begeleidster van Mary Gauthier aangeboden gekregen. Maar omdat elk nadeel zijn voordeel heeft zijn we blij om te mogen vertellen dat nu Hadley McCall Thackston mee zal komen.
Zij bracht in 2018 haar gelijknamige debuut-CD uit en dat bleef niet onopgemerkt. Enkele maanden in de Euro Americana Charts werden begeleid door vele superlatieven lovende recensies die met name haar frisse onbevangenheid en toch doorleefde liedjes prezen.
Hadley maakt hier haar Europese debuut: zorg dat je later kunt zeggen dat je er bij was!


Anderen bekeken ook:

> DO 2 MEI | THE DELINES