...

Herbergen

UITGESTELD WEGENS CORONA-MAATREGEL. NIEUWE DATUM VOLGT.


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Deur € 17,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Beste Beestbezoeker!

Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan de concerten in 't Beest van Herbergen, The Kik en De Likt in maart 2020 niet door. We zijn momenteel druk bezig met het vinden van vervangende data. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. We hopen iedereen z.s.m. meer informatie te kunnen geven. Alvast bedankt voor het begrip.


Wat gebeurt er wanneer je vier compleet verschillende muzikanten bij elkaar zet? Onder de noemer Herbergen brachten Peter Slager (Bløf), broeder Dieleman, Vandryver en Douwe Eisenga de laatste drie jaar nieuwjaarsconcerten in Middelburg. Concerten die steevast gloeiend uitverkocht zijn. Nu slaan ze de vleugels uit naar ‘t Beest in Goes.

Ongedwongen, humor, heel dicht op het publiek, maar vooral een unieke warmbloedige combi, dat zijn de steekwoorden van Herbergen. Liedjes in het dialect van Schouwen, improvisaties op banjo, onvervalste pianolyriek, de geweldige stem van Arjen (Vandryver), de muziek van Herbergen komt uit vier verschillende windrichtingen.
Douwe Eisenga is een gelauwerd componist van neo-klassieke muziek die sinds een aantal jaren zijn werk solo op piano brengt. Peter Slager is, naast tekstschrijver en bassist bij Bløf, ook maker van parels in het dialect van zijn jeugd: dat van Schouwen-Duiveland. Vandryver verdiende zijn sporen bij This Beautiful Mess en How To Throw A Christmas Party. Broeder Dieleman is muzikant en schrijver van liedjes en werkte eerder samen met Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal en Baby Dee.