...

Het Doppler Trio

ism Muziekpodium Zeeland


Deur open 20:00
Aanvang 20:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Dit betreft het verplaatste concert van 17 maart jl. Alle tickethouders hebben bericht gehad over hun tickets via een servicemail op donderdag 17 maart. Mocht je niets langs hebben zien komen, check dan ook de spambox van het mailadres waarmee je je tickets kocht?

Het DOPPLER TRIO is een modern jazz trio bestaande uit twee Nederlandse- en een Duitse muzikant: Daniël van der Duim (piano/keyboards/geluidseffecten), Floris-Jan van den Berg (contrabas/zang) en Hendrik Eichler (drums/geluidseffecten).

De setting van dit Trio is traditioneel, maar verder is alles anders. Synthesizers, effecten, folk-invloeden, vocalen en Oosterse ritmiek zijn slechts enkele ingrediënten die het trio toevoegt aan hun atmosferisch, narratief jazzgeluid. De complexiteit wordt niet geschuwd, maar de muziek behoudt altijd het emotionele, stuwende geluid dat ook te vinden is bij groepen als Mammal Hands, GoGo Penguin, Grandbrothers en Cinematic Orchestra. Hun debuutalbus Nebula kwam uit in 2019. Dit jaar presenteren de muzikanten het overtuigende album Archean. In een krachtige dramatische curve in de muziek wordt het verhaal verteld over de geologische periode waarin de aarde haar korst ontwikkelde.