...
zaterdag 12 mei

Horisont + Dead Lord


Deur open 20:30
Aanvang 20:50
Voorverkoop € 11,00
Deur € 13,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

De betere 70's bands komen tegenwoordig gewoon uit ons eigen tijdsgewricht en dan ook nog eens uit Scandinavië, dat bewezen bv Ghost, Audrey Horne, Witchcraft en Graveyard al. Ook de Zweedse bands Horisont (Göteborg) en Dead Lord (Stockholm) tappen uit dat vaatje.

Albums en concerten van Horisont laten zich vaak het beste omschrijven als geschiedenislessen in de hardere rockgenres van de 70's en 80's. De band laveert moeiteloos tussen het geluid van Deep Purple, Rainbow, Uriah Heep, Kansas en zelfs 13th Floor Elevators en maakt daar werkelijk schitterende nummers in. De band wordt hoog aangeslagen door zowel collega's als fans, en is vaak direct favoriet bij first time listeners, dus kom het zelf meemaken!

Onder het motto 'Timeless, not retro' werd Dead Lord in 2012 opgericht om de leegte op te vullen die The Hellacopters achterlieten. Twinsolo's en superpakkende refreinen vliegen je om de oren in energieke 70's hardrocknummers die meer dan eens aan Led Zeppelin, ABBA en vooral Thin Lizzy doen denken. Niks nieuws onder zon, maar wel ontzettend lekker!

Een prachtige avond hardrock en heavy metal voor liefhebbers, kenners, ingewijden en toevallige voorbijgangers :)