...

IN-EDIT: A Tuba To Cuba

T.G. Herrington en Danny Clinch, 2018, USA/Cuba, 82 min


Deur open 13:00
Aanvang 13:15

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket

Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket

U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.


In A Tuba To Cuba wordt de leider van de bekende Preservation Hall Jazz Band uit New Orleans gevolgd in de zoektocht naar zijn muzikale wortels in Cuba, oorspronkelijk een droom van zijn overleden vader. Ga met de band mee op reis door een Cuba na het handelsembargo, op zoek naar de volksmuziek die aan de wieg stond van jazz in New Orleans en ontdek samen met de muzikanten een verbinding die veel dieper gaat dan ze ooit hadden durven denken.


A Tuba To Cuba is niet ondertiteld


IN-EDIT is een internationaal muziekdocumentaire festival met nieuwe internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. Daaromheen vinden live-concerten van bijpassende muzikanten plaats, worden Q&A’s met artiesten en regisseurs gehouden, en wordt een professioneel programma met onder andere branchebijeenkomsten voor en door professionals uit de filmindustrie georganiseerd.


In 2003 vond het eerste IN-EDIT International Music Documentary Film Festival plaats in Barcelona. Inmiddels is IN-EDIT uitgegroeid tot een internationaal muziekdocumentaire festival met edities in meer dan 10 landen.


In Nederland wordt het festival jaarlijks in Amsterdam gehouden, waarna het programma nog diverse andere steden in het land aandoet. In zuidwest Nederland was tot nu toe nog geen plek gevonden, dus waar beter dan 't Beest waar documentaire en liveconcert al hand in hand gingen op gedenkwaardige momenten met bv Andre Williams, Kovacs en Fred & Toody van Dead Moon.


Volgend jaar draait 't Beest uitgebreider mee, vandaag drie titels uit het programma dat in juni in Amsterdam te zien was.