...

IN-EDIT: DIO - Dreamers Never Die

Don Argott, Demian Fenton, 2022, USA, 113 min


Deur open 14:30
Aanvang 14:45
Voorverkoop € 9,50
Deur € 9,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Ook in 2023 draait 't Beest weer enkele voorstellingen mee met het internationale IN-EDIT muziekdocumentaire festival. Dit jaar doen we dat als mooie toevoeging en in aanloop naar Popmonument Goes.

Dreamers Never Die is de langverwachte documentaire over de kleine man met de grote stem, Ronnie James Dio. De film belicht op prachtige wijze zowel zijn krachtige stem als zijn zachte hart en gaat diep in op de ongelooflijke opkomst van de zanger. Van zijn begin als doo-wop-crooner in de jaren '50, en zijn classic-rock-tijd bij Elf en Ritchie Blackmore's Rainbow, tot zijn vervanging van de iconische Ozzy Osbourne in Black Sabbath en uiteindelijk zijn legendarische status met zijn eigen band Dio. Ronnie's biografie is volledig uniek in vergelijking met de uitgekauwde seks, drugs en rock & roll-clichés. De film gaat over doorzettingsvermogen, dromen en de kracht om in jezelf te blijven geloven.

Popmonument-tickets zijn niet geldig voor beide IN-EDIT filmvoorstellingen. Je moet hier dus apart bij 't Beest een kaartje voor kopen.

Let op: Dio - Dreamers Never Die heeft geen pauze, en is niet ondertiteld.