...

IN-EDIT: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne

Greg Johnston, 2020, USA, 86 minuten


Deur open 14:30
Aanvang 15:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket

Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop één 2-persoonsticket

U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.


The Nine Lives of Ozzy Osbourne doet precies wat het belooft: het volgt de vele levens van Ozzy. Van situaties waarin hij in armoede leefde gedurende zijn jeugd en de tijd die hij doorbracht in de gevangenis, tot zijn rol als leadzanger van de metal band Black Sabbath gevolgd door een succesvolle solo carrière, en natuurlijk zijn transformatie tot geliefde TV vader van de 21e-eeuw. Nu Ozzy 70 wordt, reflecteert hij op zijn uitzonderlijke leven, terwijl hij intieme details van zijn successen, mislukkingen en unieke bekwaamheid om te overleven en dingen opnieuw uit te vinden onthuld. Daarnaast vertelt hij over de worsteling met zijn gezondheid de laatste jaren, nadat hij afgelopen januari aankondigde te lijden aan de ziekte van Parkinson.


The Nine Lives of Ozzy Osbourne is Engels ondertiteld


IN-EDIT is een internationaal muziekdocumentaire festival met nieuwe internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. Daaromheen vinden live-concerten van bijpassende muzikanten plaats, worden Q&A’s met artiesten en regisseurs gehouden, en wordt een professioneel programma met onder andere branchebijeenkomsten voor en door professionals uit de filmindustrie georganiseerd.


In 2003 vond het eerste IN-EDIT International Music Documentary Film Festival plaats in Barcelona. Inmiddels is IN-EDIT uitgegroeid tot een internationaal muziekdocumentaire festival met edities in meer dan 10 landen.


In Nederland wordt het festival jaarlijks in Amsterdam gehouden, waarna het programma nog diverse andere steden in het land aandoet. In zuidwest Nederland was tot nu toe nog geen plek gevonden, dus waar beter dan 't Beest waar documentaire en liveconcert al hand in hand gingen op gedenkwaardige momenten met bv Andre Williams, Kovacs en Fred & Toody van Dead Moon.


Volgend jaar draait 't Beest uitgebreider mee, vandaag drie titels uit het programma dat in juni in Amsterdam te zien was.