...
vrijdag 15 december

Intergalactic Lovers

+ Letters


Deur open 20:00
Aanvang 20:30
Voorverkoop € 15,00
Deur € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 6% BTW. De deurprijs bevat 6% BTW.

Het Belgische Intergalactic Lovers behaalde grote successen met hun eerste twee albums. Met prachtige, emotionele indierocknummers wisten ze een groot publiek in binnen- en buitenland aan zich te binden. Nu is het tijd voor album nummer drie. Op 'Between The Lines' slaat het viertal een nieuwe weg in. Ze flirten voorzichtig met postpunk en zoeken ook de duistere kanten van de melancholische indierock op. Je hoort invloeden van Interpol, Editors, maar ook van The Cure. De bloedmooie vocalen van Lara Chedraoui doen nog steeds denken aan een kruising tussen PJ Harvey en Karen O en daar is helemaal niets mis mee.

De band was vorige maand het eerste echte hoogtepunt van Pukkelpop 2017, aldus Het Nieuwsblad, en ze zijn alleen maar beter geworden. volgens De Standaard. Zangeres Lara Chedraoui dartelt over het podium en laat zien en horen dat de band klaar is voor het grotere werk. De popsongs zijn catchy, haar presentatie is ontwapenend en haar stem is geweldig' voegt Oor eraan toe.

Als support treedt vanavond het Zeeuwse Letters op. Voorheen Letters From Nina, maar inmiddels met nieuwe zangeres Cynthia waardoor een naamsverkorting noodzakelijk was. Letters stond al op het festival EEF op Noord-Beveland en Pastorale in Nisse en ook werd de juryprijs in ontvangst genomen bij een finale van muziekproject Podium Z.

Na afloop kan nog even in ware Studio Brussel stijl gedanst worden met onze eigen DJ Wired.