...
zaterdag 30 maart

Juice

MET O.A. JACIN TRILL, GLO' EN B-DUTCH


Deur open 19:30
Aanvang 19:30
Voorverkoop € 5,00
Deur € 5,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

JUICE is het nieuwste feest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in Podium 't Beest, Goes! Op zaterdag 30 maart vindt de allereerste editie plaats met als headliner rapper JACIN TRILL! Verder in de line-up B-DUTCH (DJ), GLO' (HipHop), **TWINX ** (HipHop), MVRTYN (DJ) en DE TIK (Hardcore/DJ).

Tijd: 19:30 - 23:30 uur
Tickets: €5 (ook aan de deur nog voldoende verkrijgbaar)
Let op: alléén toegang in de leeftijd 12 t/m 17 jaar! (neem je legitimatie/schoolpas mee)

Heb je een kaart gekocht en ben je vóór 31-03-2001 geboren dan kun je helaas niet naar binnen. Tickets kunnen niet worden geretourneerd dus let hier op!

> bekijk hier welke vrienden gaan / nodig ze uit!

Dit is een samenwerking tussen Podium 't Beest, SMWO, Jongerenraad Goes en NIX18 (er wordt geen alcohol geschonken)


JACIN TRILL
Jacin Trill leeft in zijn eigen wereld en in die wereld is er geen plek voor slechte vibes. Een slechte trip is aan Jacin gewoon niet besteed. Als er al geschoten wordt door Jacin dan is het met een waterpistool. Die positieve boodschap van hem rapt hij op geheel eigen wijze en dan vooral veel op de producties van 808milli. Dat doet het prima op de streaming kanalen: zijn meest recente clip deed 400.000 views in 4 dagen.

Het logische vervolg op Happyland, het album waarmee Jacin doorbreekt in 2017. Die slaat in als de spreekwoordelijke bom en vult de streamingplatforms met regenbogen, eenhoorns en andere dingen die zo uit een tekenfilm kunnen lopen. Jacin houdt gewoon van lachende mensen, een jointje op zijn tijd en positieve vibes . “Vibes zijn wat je voelt. Wat mensen dingen laat doen. Als jij een keer hardop lacht in een bus vol chagrijnige mensen, straalt jouw plezier ook op hen af. Ik ben aan één oor doof en daarom zeggen vibes mij meer dan teksten. Als ik iemand zie lachen, weet ik wassup.”

Follow Jacin Trill op instagram @happytrillboy


B-DUTCH (DJ)
Brian van Leur is de echte naam van EDM DJ B-dutch Brian uit Goes. Hij begon met draaien in jeugdcentrum Goesepolder, was DJ op het frisfeest Leggo én hij stond in de finale van de Dancetour DJ Clash in Goes.

Follow B-Dutch op instagram @bdutchmusic


GLO'
De rapper Glo' (voorheen Glotsz) uit Goes gaat lekker! In 2016 bracht hij zijn eerste video 'Mula' die in korte tijd meer dan 50.000 keer werd bekeken op YouTube en ook zijn clips 'Glow' en '#DoeHetVoorDeCity' kregen vele hits!

Follow Glo' o pinstagram @yung_gloo


Verder in de Line-Up: TWINX (@rapper_winx), MVRTYN (@martijnveldhuizen) en DE TIK.