...
Friday 27 September

JUICE

met o.a. BOKOESAM


Deur open 19:30
Aanvang 19:30
Voorverkoop € 5.00
Deur € 5.00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

JUICE is het nieuwste feest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar in Podium 't Beest, Goes! Na een succesvolle eerste editie afgelopen voorjaar (met JACIN TRILL) zal op vrijdag 27 september de tweede editie plaatsvinden met rapper BOKOESAM! Verder in de line-up **ANISHA FABRI **(HipHop), DJ MVRTYN, DJ DNN en DJ NIKKI!

Tijd: 19:30 - 23:00 uur
Tickets: €5 (ook aan de deur nog voldoende verkrijgbaar)
Let op: alléén toegang in de leeftijd 12 t/m 17 jaar! (neem je legitimatie/schoolpas mee)

Heb je een kaart gekocht en ben je vóór 27-09-2001 geboren dan kun je helaas niet naar binnen. Tickets kunnen niet worden geretourneerd dus let hier op!

bekijk hier op Facebook welke vrienden gaan / nodig ze uit!

Dit is een samenwerking tussen Podium 't Beest, SMWO, Jongerenraad Goes en NIX18 (er wordt geen alcohol geschonken)


BOKOESAM
De Amsterdamse rapper Bokoesam (Samuel Sekyere) was in 2015 onderdeel van het New Wave collectief, met bijdragen op hits als ‘No Go Zone’, Hoog/Laag’, ‘Investeren in de Liefde’, en won daarmee in hetzelfde jaar de Popprijs. Wat volgt is ‘Een Beetje Voor Jezelf’ EP, ‘Bokoeyoncé’ mixtape en debuutalbum ‘Solo’, met daarbij een uitverkochte show in Paradiso Noord.

Na in het voorjaar samen met Jacin Trill de ‘Zo Vader Zo Zoon’ EP naar de nummer 1 plek van de album charts te hebben gebracht en een uitverkochte tour te hebben gerockt, kwam in de zomer de ‘Yung Bok’ EP uit in samenwerking met Yung Felix.

Het jaar wordt afgesloten met een nieuw album ‘Nachtvlinder’, dat is opgenomen tijdens een muzikale reis naar Berlijn. Op het album staan samenwerkingen met oa Boef, Idaly, Leafs, Yung Nnelg, Young Ellens en Jandro (SFB). Met singles als ‘Mijn Schuld’, ‘Voor Jou’ en ‘2 Uur’ laat Bokoesam horen een veelzijdig artiest te zijn, met een geheel eigen plek in het Nederlandse hiphop landschap.

Follow Bokoesam op instagram @bokoesam