...
zaterdag 10 april

Julian Sas plays Hendrix

VERPLAATST VAN 7 NOVEMBER NAAR 10 APRIL


Deur open 20:30
Aanvang 21:00
Voorverkoop € 16,00
Deur € 15,00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

*Beste bezoeker van 't Beest,

Het zijn rare onzekere tijden, ook voor muzikanten. Wordt het bezoeken van een concert vanaf september weer een béétje 'als vanouds'? We hopen het! Toch kiezen sommige artiesten het zekere voor het onzekere. Daarom moeten we je helaas mededelen dat het concert van Julian Sas Plays Hendrix waarvoor jij kaarten hebt gekocht wederom is verplaatst. Eerst al van 11 april naar 7 november, en nu naar 10 april 2021. De tickets die je al in huis hebt blijven geldig voor dit concert, wij hopen je dan alsnog een mooie avond in ’t Beest te kunnen bezorgen!*


Naar aanleiding van de Jimi Hendrix medley op zijn album LIVE uit 1998 merkte menig recensent op dat JULIAN SAS de enige Europese gitarist is met een interpretatie van Jimi Hendrix' muziek die niet onderdoet voor de meester zelf.

In 2019, ruim 20 jaar later, bewees Julian Sas dat wederom toen hij met zijn band, de speciaal voor een Woodstock Anniversary festival ingestudeerde Jimi Hendrix set van dit legendarische festival uitvoerde. Het was het absolute hoogtepunt die avond.

Omdat er veel reacties waren van fans die hier van gehoord hebben maar niet hebben meegemaakt, gaat de band in 2020, het jaar waarin we de 50e sterfdag van Jimi Hendrix herdenken, een zeer beperkt aantal Julian Plays Jimi concerten doen, waarin ze op geheel eigen wijze eer zullen doen aan Jimi Hendrix, de muzikale held van Julian Sas en van vele andere muzikanten.

Foto: Rob Snelletjes


Anderen bekeken ook:

> ZA 29 FEB | ERIC BELL (THIN LIZZY)