...

Popaanzee Kickstart | Host: YSA

Dé ontmoetingsplek voor jonge muzikanten (gratis)


Deur open 18:45
Aanvang 19:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Kickstart is de avond waar je andere muzikanten kan ontmoeten om samen muziek te maken. Dit initiatief van Popaanzee vindt elke laatste woensdagavond van de maand plaats tussen 19:00 en 21:00 uur.


Regionale samenwerking

Popaanzee heeft als doel muzikanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Popaanzee heeft op ieder niveau wat te bieden en Popaanzee Kickstart vormt de basis. Popaanzee Kickstart is meer dan alleen een kweekvijver voor nieuw muzikaal talent; het is óók een springplank naar al die mooie muzikale initiatieven die Zeeland rijk is. Daarom werkt Popaanzee niet alleen samen met het Goese poppodium. Ook bandcompetitie Spectra en de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Oosterschelderegio en Gemeente Borsele zijn bij het project betrokken.


Faciliteiten

Iedere laatste woensdagavond van de maand staan de deuren van 't Beest tussen 19.00 en 21.00 uur open voor jonge muzikanten. Elke maand is er een andere Zeeuwse band te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en helpen muzikanten op weg. Ook jongeren die (nog) geen muziekinstrument spelen zijn welkom. De toegang is gratis!


Iedereen die meer wil met muziek, andere muzikanten wil ontmoeten, samen muziek wil maken, alvast wil oefenen voor deelname bij Spectra, of gewoon nieuwsgierig is, is welkom. Locatie: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 in Goes.


**Eerstvolgende editie: **

WO 23 FEB: HOST YSA


Over YSA:

Isabelle van Beek (YSA) is songwriter en maakt electronische popsongs, geïnspireerd door Selah Sue, Banks en Dua Lipa.

Ze maakt met haar onderscheidende stem en energieke sound sterke en frisse muziek, die niet onopgemerkt is gebleven. Ze was vaak te gast bij 3FM en stond in 2019 in Popronde.


Meer informatie: www.popaanzee.nl en www.tbeest.nl