...

Popaanzee Kickstart | Host: Bas de Meijer

Dé ontmoetingsplek voor jonge muzikanten (gratis)


Deur open 18:45
Aanvang 19:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Kickstart is de avond waar je andere muzikanten kan ontmoeten om samen muziek te maken. Dit initiatief van Popaanzee vindt elke laatste woensdagavond van de maand plaats tussen 19:00 en 21:00 uur.


Regionale samenwerking

Popaanzee heeft als doel muzikanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Popaanzee heeft op ieder niveau wat te bieden en Popaanzee Kickstart vormt de basis. Popaanzee Kickstart is meer dan alleen een kweekvijver voor nieuw muzikaal talent; het is óók een springplank naar al die mooie muzikale initiatieven die Zeeland rijk is. Daarom werkt Popaanzee niet alleen samen met het Goese poppodium. Ook bandcompetitie Spectra en de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Oosterschelderegio en Gemeente Borsele zijn bij het project betrokken.


Faciliteiten

Iedere laatste woensdagavond van de maand staan de deuren van 't Beest tussen 19.00 en 21.00 uur open voor jonge muzikanten. Elke maand is er een andere Zeeuwse band te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en helpen muzikanten op weg. Ook jongeren die (nog) geen muziekinstrument spelen zijn welkom.


Iedereen die meer wil met muziek, andere muzikanten wil ontmoeten, samen muziek wil maken, alvast wil oefenen voor deelname bij Spectra, of gewoon nieuwsgierig is, is welkom. Locatie: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 in Goes.


**Eerstvolgende editie: **

WOE 20 APRIL | Host: ISABEL


Over Bas de Meijer:

Bas de Meijer is geen onbekend gezicht in de Hip Hop scene. Onder zijn vorig alias BDM won hij in 2007 de prestigieuze muziek prijs Hooikoorts. Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Vele optredens en nam hij zijn eerste nummers op in de studio van Paskal Jakobsen (BLØF). In 2018 werd het tijd voor een nieuwe en frisse start en besloot Bas verder te gaan onder zijn eigen naam ‘Bas de Meijer. In 2021 heeft Bas samen met Diggy Dex het liedje ‘Als Ik Er Niet Meer Ben’ uitgebracht

gevolgd door de single Balanceren. Beide nummers zijn geproduceerd door Marcel Tegelaar (Producer diggy Dex & Guus Meeuwis) waarmee Bas momenteel aan nieuw album werkt.

Meer informatie: www.popaanzee.nl en www.tbeest.nl