...

Popaanzee Kickstart | Host: Winson Blue

Dé ontmoetingsplek voor jonge muzikanten (gratis)


Deur open 18:45
Aanvang 19:00

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Kickstart is de avond waar je andere muzikanten kan ontmoeten om samen muziek te maken. Dit initiatief van Popaanzee vindt elke laatste woensdagavond van de maand plaats tussen 19:00 en 21:00 uur.

Regionale samenwerking
Popaanzee heeft als doel muzikanten verder te helpen in hun ontwikkeling. Popaanzee heeft op ieder niveau wat te bieden en Popaanzee Kickstart vormt de basis. Popaanzee Kickstart is meer dan alleen een kweekvijver voor nieuw muzikaal talent; het is óók een springplank naar al die mooie muzikale initiatieven die Zeeland rijk is. Daarom werkt Popaanzee niet alleen samen met het Goese poppodium. Ook bandcompetitie Spectra en de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Oosterschelderegio en Gemeente Borsele zijn bij het project betrokken.

Faciliteiten
Iedere laatste woensdagavond van de maand staan de deuren van 't Beest tussen 19.00 en 21.00 uur open voor jonge muzikanten. Elke maand is er een andere Zeeuwse band te gast. Zij begeleiden de avond, de jamsessie en helpen muzikanten op weg. Ook jongeren die (nog) geen muziekinstrument spelen zijn welkom.

Iedereen die meer wil met muziek, andere muzikanten wil ontmoeten, samen muziek wil maken, alvast wil oefenen voor deelname bij Spectra, of gewoon nieuwsgierig is, is welkom. Locatie: Podium ’t Beest, Beestenmarkt 3 in Goes.

**Eerstvolgende editie: **
WOE 28 SEPT | Host: MAX HORAK

Over Winson Blue:
Winson Blue is een elektronische Indie-pop band dat is opgericht door singer-songwriter Jaimy Versteeg en gitarist/producer Loek Maas en omschrijven zichzelf als je favoriete muzikale buren.
Zij hebben elkaar leren kennen tijdens hun muziekstudie in Utrecht en besloten in 2019 dit project op te richten.
Winson Blue schrijft liedjes over dagelijkse gebeurtenissen en vertaald dat in vrolijke composities met catchy zanglijntjes en rijke gitaargeluiden.

Vlak na de oprichting, in 2021 hebben zij het coaching-traject van Popaanzee gewonnen, hebben ze bij Parels van de nacht (3FM) mogen spelen en hebben ze al 1 toffe single uitgebracht waarvan er nog veel meer aan gaan komen.

Meer informatie: www.popaanzee.nl en www.tbeest.nl