...

Koolhovens Keuze

Hitmen: The Manchurian Candidate


Deur open 19:00
Aanvang 19:30

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Martin Koolhoven brengt zijn Keuze naar 't Beest!


Koolhovens Keuze is een filmtheaterprogramma dat 4 keer per jaar wordt gepresenteerd door Martin Koolhoven in zo'n 15 filmtheaters verspreid over Nederland. Ieder kwartaal één voorstelling per theater. Elk kwartaal heeft een eigen thema waar rondom de fragment- en filmkeuze hangt. Maar – let wel – ieder theater heeft weer zijn eigen hoofdfilm!


In het eerste uur laat Martin fragmenten zien, leidt deze in en begeleidt ze eventueel van live commentaar. Na een korte pauze volgt de hoofdfilm, natuurlijk in lijn met het thema van de avond. Het thema kan een filmregisseur zijn, een acteur of een cameraman. Maar het kan ook een genre zijn zoals horror, film noir of zombiefilms.


Met het hem kenmerkende enthousiasme vertelt Martin over alles wat film de moeite waard maakt. Bereid je voor op een heerlijke avond met een gepassioneerde en onstuitbare cinefiel!


Het thema van deze eerste voorstelling in 't Beest is Hitmen. Martin's keuze als hoofdfilm: The Manchurian Candidate! En dan hebben we het uiteraard over John Frankenheimer's klassieker uit '62 met Sinatra, niet de verdienstelijke maar wat overbodige remake uit 2008.


Kaartverkoop start vrijdagochtend 11 maart om 10:00. Let op: vrijkaarten en strippenkaarten zijn helaas niet geldig voor deze avonden.


The Manchurian Canidate is niet ondertiteld.