...

Koolhovens Keuze: Pineapple Express

David Gordon Green, 2008, USA, 112 min


Deur open 19:00
Aanvang 19:30
Voorverkoop € 18,50
Deur € 18,50

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Elke drie maanden verzorgt regisseur Martin Koolhoven in levende lijve in 't Beest een bevlogen filmcollege over één van zijn persoonlijke favoriete filmhelden, genres of thema’s. Aansluitend wordt een bijpassende film getoond, door Martin zelf uitgekozen.

Het thema van vanavond: ALCOHOL & DOPE!

Vanavond dient Martin ons filmische doses van verschillende grootte en inhoud toe die allen betrekking hebben op de inname van alcohol en, zoals de titel al zegt, dope! Na de pauze kijken we naar Pineapple Express, een stoner comedy uit 2008 van David Gordon Green uit de stal van Judd Apatow (40 Year Old Virgin, King Of Staten Island, Freaks & Geeks)

Dale Denton (Seth Rogen), een luie wietroker, heeft maar één reden om zijn even luie dealer Saul Silver (James Franco) op te zoeken: om wiet te kopen, vooral het zeldzame 'Pineapple Express'. Als hij getuige is van een moord, die wordt gepleegd door een gewetenloze politieagent en de gevaarlijkste drugsbaron van de stad, raakt hij in paniek. Van schrik laat hij zijn 'Pineapple Express'-joint vallen. Deze is zo zeldzaam dat de moordenaars direct naar Saul en Dale worden geleid.

Een ticket geeft toegang tot de masterclass en de film. Het tijdschema is als volgt:

19:00 inloop
19:30 Koolhovens masterclass
20:30 korte pauze
20:45 Pineapple Express

Voor deze editie komen geen speciale kaartenacties. Strippenkaarten en Cinevillepas zijn niet geldig vanavond.