...

Lucky Fonz III

TESTPILOT


Deur open 19:00
Aanvang 19:45

De voorverkoopprijs bevat €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Lees aub het VOLLEDIGE verhaal hieronder!

Komt u alleen en wilt u apart zitten --> koop een 1-persoonsticket
Komt u samen en wilt u naast elkaar zitten --> koop een 2-persoonsticket
U kunt maximaal met twee personen naast elkaar zitten.

Let op! Dit concert is onderdeel van de landelijke testpilot waaraan Podium 't Beest deelneemt. Daardoor kan je dit concert alléén bezoeken op vertoon van een negatieve coronatest. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hieronder. Kaartverkoop voor dit event start donderdag 8 april om 10:00 uur.

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’.

Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als publiek en leidde tot een zegetour langs uitverkochte clubzalen vol hartstochtelijke fans.

Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ’In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Ook op TV maakte hij furore; oa. als muziekkenner bij programma’s als DWDD en Pauw, als deelnemer van De Slimste Mens. Als schrijver publiceerde Lucky Fonz III diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus ‘The Secret Diary of Nora Plain’, door The New York Times omschreven als ‘a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession’.

We zijn blij deze sympathieke troubadour eindelijk in 't Beest te mogen ontvangen!

PILOT ‘TESTEN VOOR TOEGANG’
Podium 't Beest doet mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’. Op 22, 23 en 24 april openen wij voor 3 evenementen onze deuren en daar is dit evenement er één van. Hoe gaat dat in zijn werk?
+ Tijdens deze pilot evenementen krijg je toegang tot 't Beest wanneer je een negatieve testuitslag laat zien.
+ Deze testuitslag moet je maximaal 40 uur voor het evenement hebt verkregen.
+ Een gratis sneltestafspraak kun je enkel via de website www.testenvoortoegang.nl regelen.
+ Je ontvangt na de sneltest de uitslag binnen een uur.
+ Ben je negatief getest? Zet je uitslag in de CoronaCheck-app en laat deze zien als digitaal testbewijs.
+ Neem je testbewijs mee naar 't Beest en laat het bij de ingang scannen door één van onze medewerkers, naast je concertticket natuurlijk!
+ Het corona-protocol blijft gehandhaafd, dus ook de 1,5 meter. Alle concerten zijn seated.